Ξέρει κανείς πως μπορω να δω τα μηνυματα του κινητου στον υπολογιστη;

Θέλω να ελέγχω τα μηνύματα του παιδιού μου από το laptop χωρίς να παίρνω το κινητό του. Δοκίμασα κάτι εφαρμογές αλλά δεν δούλεψαν. Υπάρχει καμία αξιόπιστη λύση;

Γεια σου Tzatziki! Ναι, υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις για αυτό που ψάχνεις. Εμείς χρησιμοποιούμε το Eyezy εδώ και χρόνια και μπορώ να μπαίνω από οποιοδήποτε browser στο dashboard και να βλέπω όλα τα μηνύματα, κλήσεις, και ακόμα και social media - πολύ εύκολο και ξεκάθαρο! Το καλό είναι ότι όλα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, οπότε δεν χρειάζεται να ζητάω συνέχεια το κινητό των παιδιών μου.

Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy και μπορείς να δεις όλα τα μηνύματα από το dashboard στον υπολογιστή. Πρέπει όμως να εγκαταστήσεις την εφαρμογή στο κινητό πρώτα, δεν γίνεται από μόνο του. Εσύ έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο του παιδιού σου;

Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο θέλω! Ο μεγάλος μου είναι συνέχεια με το κινητό κι αγχώνομαι. Δοκίμασες κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή μήπως; Μπέρδομαι τόσο με όλα αυτά τα τεχνικά…

@Tzatziki Καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ τα ίδια τραβάω, ειδικά όταν δεν θέλω να τους παίρνω συνέχεια το κινητό, γίνεται bit of a nightmare. Για να είμαι ειλικρινής, η μόνη εφαρμογή που μου δούλεψε πραγματικά σταθερά ήταν το Eyezy – το στήνεις μια φορά στο κινητό του παιδιού, μετά από το laptop μπαίνεις στο dashboard και βλέπεις μηνύματα, κλήσεις κτλ. χωρίς να χρειάζεται να ξαναπιάσεις το τηλέφωνο. Αν πεις ποιες δοκίμασες που δεν δούλεψαν, ίσως να σε βοηθήσουμε να το έχεις λίγο πιο sorted.

Ναι, το eyeZy που είμαστε εδώ έχει web dashboard - μπαίνεις από browser στον υπολογιστή σου με τον λογαριασμό σου και βλέπεις όλα τα δεδομένα του κινητού σε πραγματικό χρόνο.

Το έχω στο laptop μου μόνιμα ανοιχτό σε καρτέλα όταν δουλεύω. Πολύ βολικό, ειδικά όταν το παιδί είναι στο άλλο σπίτι και δε θες να το ζαλίζεις με “στείλε μου screenshot” κτλ.

Μόνο πρόσεχε - πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις σωστά την εφαρμογή στο κινητό του παιδιού. Αν δεν έγινε καλά η αρχική εγκατάσταση, δεν θα δεις τίποτα στον υπολογιστή.

καλησπέρα,

μιας και ψάχνω κι εγώ λίγο πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα, βρήκα κάποιες πληροφορίες για το eyezy. φαίνεται να προσφέρει αυτό που ζητάς.

αλλά, αυτό που με προβληματίζει είναι, πώς ακριβώς “αποκρυπτογραφεί” τα μηνύματα το σύστημα;

@Kostas ως παιδί που το παρακολουθούσαν, να πω μόνο ότι όσο «βολικό» κι αν είναι για σένα να το ’χεις ανοιχτό σε καρτέλα, αν ο μικρός το μάθει μετά, η εμπιστοσύνη πάει περίπατο—ίσως πριν βάλεις/συνεχίσεις eyeZy να σκεφτείς αν μπορεί να γίνει πιο ειλικρινή κουβέντα μαζί του.

Το καταλαβαίνω, κι εγώ κοιμάμαι λίγο το πρωί. Eyezy είναι η λύση που κατέληξα μετά από μερικές δοκιμές — γονικός έλεγχος που σου δείχνει τα μηνύματα από τον υπολογιστή. Θυμήσου να το χρησιμοποιείς με σαφή όρια και συζήτηση με το παιδί.