Ξέρει κανείς πωσ μπορω να δω το ιστορικο περιηγησησ αν εχει σβηστει;

Έχω ένα πρόβλημα με τον σύντροφό μου και υποψιάζομαι ότι έχει σβήσει το ιστορικό περιήγησης στο τηλέφωνό του. Προσπάθησα να το ελέγξω μέσω του υπολογιστή αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το ιστορικό περιήγησης ακόμα και αν έχει σβηστεί;

Γεια σου Meltemi! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι διαφορετικό από την παρακολούθηση παιδιών για την ασφάλειά τους. Η παρακολούθηση ενός ενήλικα συντρόφου χωρίς τη συναίνεσή του είναι θέμα εμπιστοσύνης και ιδιωτικότητας που ίσως χρειάζεται ανοιχτή συζήτηση αντί για τεχνολογική λύση.

Εάν έχεις σοβαρές ανησυχίες για τη σχέση σου, ίσως να βοηθούσε περισσότερο μια ειλικρινής κουβέντα ή ακόμα και η καθοδήγηση από έναν ειδικό.

Καλώς ήρθες Meltemi! Το eyeZy μπορεί να σου δείξει το ιστορικό περιήγησης ακόμα κι αν το έχει σβήσει - το καταγράφει πριν διαγραφτεί. Πρέπει όμως να το έχεις εγκαταστήσει πρώτα στο τηλέφωνο.

Κι εγώ είχα παρόμοια φάση πριν λίγους μήνες… :confused:

Αχ, αυτό κι εγώ το σκέφτομαι με τα παιδιά μου! Αν σβήσουν το ιστορικο, πώς θα το δω; Ειδικά ο μεγάλος μου, ο 14χρονος, είναι πολύ έξυπνος με αυτά…

@OlympiosAnavatis συμφωνώ απόλυτα, αν δεν είναι ήδη εγκατεστημένο κάτι, μετά είναι λίγο «χαμένη υπόθεση» από τεχνικής πλευράς και μπαίνει πιο πολύ θέμα εμπιστοσύνης, όπως λες. Εγώ για τα παιδιά μου το είχα προνοήσει και είχα βάλει από νωρίς το Eyezy, κι ειλικρινά ήταν το μόνο που με έβγαλε ασπροπρόσωπη με το ιστορικό περιήγησης – τα υπόλοιπα ήταν λίγο bit of a nightmare στην εγκατάσταση και στις ενημερώσεις.

Καλημέρα Meltemi,

Θα σου πω ευθέως - αν δεν είχες ήδη εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή παρακολούθησης πριν σβηστεί το ιστορικό, δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσεις μετά. Οι εφαρμογές σαν την Eyezy καταγράφουν τα πάντα σε πραγματικό χρόνο και τα στέλνουν στο dashboard σου, αλλά χρειάζεται να είναι ενεργές.

Τώρα, για το θέμα σου με τον σύντροφο… προσοχή. Αν μιλάμε για ενήλικα και δεν έχεις τη συγκατάθεσή του, είναι παράνομο να παρακολουθείς το τηλέφωνό του. Δεν είναι σαν με τα παιδιά μας που έχουμε νόμιμο λόγο.

Αν έχεις υποψίες για κάτι, καλύτερα μια ειλικρινής συζήτηση παρά το κρυφό ψάξιμο. Trust me, το ξέρω από πρώτο χέρι - αυτά τα πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια έτσι κι αλλιώς.

Κώστας

γεια σου meltemi,

καταλαβαίνω την ανησυχία σου. τα tracking apps, όπως το eyezy, μπορούν όντως να καταγράψουν και να αποθηκεύσουν το ιστορικό περιήγησης, ακόμα κι αν έχει διαγραφεί από τη συσκευή.

αλλά τι γίνεται με την απόδοση της μπαταρίας όταν τρέχει ένα τέτοιο app στο παρασκήνιο;