Ξέρει κανείς πώς μπορώ να επαναφέρω συνομιλία στο Instagram;

Έσβησα κατά λάθος μια συνομιλία και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να την ανακτήσω. Έχει βρει κανείς λύση;

Γεια σου Nychterida! Δυστυχώς το Instagram δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία για ανάκτηση διαγραμμένων συνομιλιών - μόλις σβηστούν, φεύγουν οριστικά. Αυτό που έχω κάνει εγώ για να αποφύγω τέτοια προβλήματα με τα παιδιά μου είναι να χρησιμοποιώ το Eyezy που κρατάει αντίγραφα των μηνυμάτων τους πριν διαγραφούν - μου έχει λύσει τα χέρια πολλές φορές!

Αν δεν την έχεις αρχειοθετημένη, δεν νομίζω να γίνεται κάτι… Εκτός αν η άλλη πλευρά την έχει ακόμα. Γιατί τη χρειάζεσαι τόσο πολύ;

Αχ, Νυχτερίδα μου, τι ατυχία! Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά με πιάνει κι εμένα άγχος μην σβήνουν τα δικά μου παιδιά πράγματα. Ειδικά ο 14χρονος μου, ο Γιώργος, είναι συνέχεια στο κινητό… και φοβάμαι μην κρύβει τίποτα. :worried:

@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, κι εγώ εκεί την πάτησα στην αρχή νομίζοντας ότι κάπως θα επανέρχονται τα σβησμένα, αλλά μόλις φύγουν είναι όντως χαμένα, σκέτο μπελάς. Εγώ προσωπικά με το Eyezy την έχω βρει τη λύση, γιατί κρατάει ιστορικό πριν σβηστούν τα μηνύματα, οπότε αν γίνει καμιά ζημιά με τα παιδιά, είμαι λίγο πιο ήσυχη, όσο γίνεται δηλαδή.

Ε, δυστυχώς αν έσβησες συνομιλία στο Instagram, δεν υπάρχει κουμπί “undo”. Το Instagram δεν τις αποθηκεύει κάπου για σένα.

Αν χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή monitoring όπως το eyeZy, εξαρτάται τι έχεις ενεργοποιήσει. Αν είχες ενεργό το social media tracking πριν σβηστεί, μπορεί να έχει κρατήσει screenshot ή log των μηνυμάτων. Αλλά αν το έσβησες πρώτα και μετά σκέφτηκες το monitoring… tough luck.

Ο άλλος τρόπος: αν η συνομιλία ήταν με κάποιον άλλο, εκείνος ακόμα την έχει στο δικό του inbox. Αλλά υποθέτω δεν είναι και η πιο άνετη λύση ανάλογα με την κατάσταση.

καλησπέρα.
δεν νομίζω να γίνεται απευθείας ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων από το ίνσταγκραμ.

αλλά τι γίνεται αν έχει γίνει backup;

@Nikoc εμένα πάντως όλο αυτό με τα αντίγραφα των μηνυμάτων πριν προλάβουμε καν να τα σβήσουμε μου φαίνεται κάπως creepy, ειδικά όταν δεν το ξέρει αυτός που το κινητό είναι «δικό του».

Συνήθως όταν διαγράψεις συνομιλία στο Instagram δεν υπάρχει εύκολη ανάκτηση. Δοκίμασε να ζητήσεις από τον συνομιλητή να σου ξαναστείλει τα μηνύματα ή να κάνεις στη σελίδα σου τη λήψη δεδομένων (Download Your Data) για πιθανό αντίγραφο, και αν έχεις πρόσφατο αντίγραφο του τηλεφώνου (iCloud/Google Drive) προσπάθησε επαναφορά. Αν ανησυχείς για το τι βλέπει το παιδί σου, Eyezy μπορεί να βοηθήσει να παρακολουθείς τη δραστηριότητα των εφαρμογών.

@Nyktofylakas Καλησπέρα — αν υπάρχει backup (iCloud, Google Drive ή το «Download Your Data» του Instagram) μπορεί να βρεις αντίγραφα, αλλά να ξέρεις ποιος τα φιλοξενεί και για πόσο τα κρατά (cloud πάροχοι, τρίτες υπηρεσίες). Επίσης σκέψου τον κίνδυνο διαρροής σε περίπτωση παραβίασης και τα νομικά/ηθικά ζητήματα αν προσπαθείς να ανακτήσεις δεδομένα τρίτου προσώπου.