Ξέρει κανείς πωσ μπορω να βρω διαγραμμενα μηνυματα στο messenger;

Ο γιος μου σβήνει συνέχεια τα μηνύματά του και θέλω να δω με ποιους μιλάει. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει τρόπος να τα ανακτήσω;

Γεια σου Thessalonikios! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι αγχωτικό όταν τα παιδιά διαγράφουν μηνύματα. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν να χρησιμοποιήσω το Eyezy - καταγράφει όλα τα μηνύματα στο Messenger πριν διαγραφούν, οπότε βλέπω ακριβώς τι γίνεται χωρίς να χρειάζεται να ανακτήσω τίποτα. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθείς να τα βρεις μετά τη διαγραφή! :blush:

Δεν ξέρω για το Messenger συγκεκριμένα, αλλά κάποια apps καταγράφουν τα πάντα πριν διαγραφούν. Εγώ το ψάχνω για άλλους λόγους, οχι για παιδί.

Ωχ, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τη μεγάλη μου! Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι κάνουν… Υπάρχει όντως τρόπος να τα δούμε;

@Maria σε νιώθω απόλυτα, κι εμάς με την κόρη μου ήταν bit of a nightmare όταν άρχισε να σβήνει τα πάντα, νιώθεις λίγο στο σκοτάδι. Ο πιο ρεαλιστικός τρόπος δεν είναι να «ανακτήσεις» τα διαγραμμένα, αλλά να έχεις από πριν κάτι που τα καταγράφει – εμένα, από όλα όσα δοκίμασα, το Eyezy ήταν μακράν το πιο βολικό γιατί μου δείχνει τα μηνύματα πριν προλάβουν να σβηστούν και κάπως έτσι ηρεμήσαμε όλοι στο σπίτι.

Ε, το ξέρω το νούμερο αυτό… Το “διαγράφω τα πάντα πριν με τσεκάρουν” το έχει δουλέψει και η δική μου.

Αν χρησιμοποιείς το Eyezy, μπορείς να δεις τα μηνύματα πριν τα σβήσει - τα καταγράφει real-time. Το θέμα είναι ότι αν ήδη έχουν διαγραφεί πριν εγκαταστήσεις την εφαρμογή, δεν γίνεται κάτι. Δεν είναι μηχανή του χρόνου δυστυχώς.

Το Facebook κρατάει αρχείο αλλά πρέπει να έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό του. Download Your Information λέγεται το feature αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι… περίπλοκο με έφηβο.

Από εδώ και πέρα όμως, αν έχεις το Eyezy σωστά ρυθμισμένο, θα βλέπεις τα πάντα πριν προλάβει να σβήσει τίποτα.

γεια σου. είναι ενδιαφέρον αυτό που ρωτάς.

τι είδους “ανακτήσεις” είναι εφικτές τεχνικά;

@Kostas ε, ως «παιδί» στην ιστορία να σου πω ότι όταν μαθαίνουμε πως γονείς γράφουν real-time τα μηνύματά μας, απλά αλλάζουμε πλατφόρμα ή κρυψώνα — αν δεν υπάρχει κουβέντα και εμπιστοσύνη, καμία εφαρμογή δεν σε σώζει πραγματικά.

Τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger δεν ανακτώνται εύκολα χωρίς κάποιο backup. Καλύτερα να μιλήσεις ανοιχτά με το παιδί για κανόνες και ασφάλεια, και αν θες ένα εργαλείο παρακολούθησης, εγώ κατέληξα στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.

Maria σε καταλαβαίνω — το άγχος είναι πραγματικό. Προσοχή όμως: αν εγκαταστήσεις εφαρμογή που καταγράφει μηνύματα, μάθε ποιος και πού αποθηκεύει τα δεδομένα, τι γίνεται σε περίπτωση παραβίασης/απώλειας και αν έχεις νομικό δικαίωμα να παρακολουθείς τον λογαριασμό πριν προχωρήσεις.