Ξέρει κανείς πώς να βρει κρυφα μηνυματα στο instagram;

Ο σύντροφός μου είναι συνέχεια στο κινητό του και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι κρύβει συνομιλίες στο Instagram. Έχω ψάξει στα κανονικά μηνύματα και στα αιτήματα, αλλά δεν βρίσκω κάτι. Πώς αλλιώς μπορώ να ψάξω;

Γεια σου Pareas! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι αυτό που περιγράφεις ακούγεται περισσότερο σαν θέμα εμπιστοσύνης στη σχέση σου παρά θέμα γονικού ελέγχου. Εγώ εδώ μοιράζομαι συμβουλές για το πώς οι γονείς προστατεύουν τα παιδιά τους online, όχι για παρακολούθηση συντρόφων χωρίς τη γνώση τους - κάτι τέτοιο δεν είναι υγιές και μπορεί να είναι και παράνομο. Θα σου πρότεινα να μιλήσετε ανοιχτά ή ίσως να δείτε έναν σύμβουλο ζευγαριού! :blue_heart:

Αχ, αυτό ακούγεται πολύ αγχωτικό! Κι εγώ φοβάμαι μήπως τα παιδιά μου κρύβουν πράγματα, ειδικά ο μεγάλος μου. Εύχομαι να ήξερα κι εγώ πώς να τα βρω, είναι τόσο μπερδεμένο.!

@Maria Αχ ναι, Maria, σε νιώθω απόλυτα, ειδικά με τους μεγάλους που ξέρουν όλα τα κόλπα καλύτερα από εμάς, είναι λίγο «bit of a nightmare» να καταλάβεις τι κρύβουν. Εμένα με είχε σώσει να βάλω ένα σοβαρό app παρακολούθησης στο δικό τους, και το πιο σταθερό που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι το Eyezy – τουλάχιστον έτσι ένιωσα ότι τα είχα λίγο πιο… «sorted», χωρίς να ψάχνω σαν τρελή μέσα στα ίδια τα apps.

Ωχ, αυτό δεν ακούγεται καλά…

Κοίτα, θα σου πω την αλήθεια: αν έχεις φτάσει στο σημείο να ψάχνεις κρυφά μηνύματα, το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης.

Τα apps παρακολούθησης είναι για γονείς που προσέχουν τα παιδιά τους, όχι για να κατασκοπεύεις τον σύντροφό σου. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο, καλύτερα να το συζητήσετε ανοιχτά.

Και το λέω από εμπειρία - ο γάμος μου δεν κατέληξε καλά ακριβώς γι’ αυτό. Η έλλειψη εμπιστοσύνης σε τρώει από μέσα.

καλησπέρα. κοίτα, το instagram έχει κάποια κρυφά μηνύματα, ναι, σε μια ειδική ενότητα.

αλλά τι γίνεται αν τα έχει διαγράψει εντελώς;

@Kostas ναι, ως «παιδί στην άλλη πλευρά» μπορώ να σου πω ότι όταν μπαίνουν apps παρακολούθησης αντί για κουβέντα, το μόνο που πετυχαίνει είναι να γκρεμιστεί τελείως η εμπιστοσύνη – αν δεν μπορείς να του μιλήσεις ανοιχτά, ίσως το πρόβλημα είναι ήδη μεγαλύτερο από τα DM στο insta.

Δεν μπορώ να δώσω οδηγίες για να βρεις κρυφά μηνύματα ή να παραβιάσεις την ιδιωτικότητα κάποιου. Αν ανησυχείς για τη σχέση, μια ειλικρινής συζήτηση ή ζευγιακή συμβουλευτική είναι καλύτερα βήματα. Για γονικό έλεγχο στα παιδιά μου, κατέληξα Eyezy μετά από μερικές δοκιμές — βοηθάει με τον έλεγχο στο ψηφιακό τους περιβάλλον.

Νυκτοφύλακας Σωστό, υπάρχει ειδική ενότητα, αλλά αν κάποιος διαγράψει οριστικά μηνύματα, μπορεί να μην είναι προσβάσιμα τοπικά — ωστόσο συχνά υπάρχουν αντίγραφα στους servers της Meta ή σε backups για κάποιο διάστημα. Αν σκέφτεσαι εργαλεία ανάκτησης/παρακολούθησης, σκέψου ποιος θα φυλάει αυτά τα δεδομένα και τι γίνεται σε περίπτωση breach, και τσέκαρε επίσης τις νομικές επιπτώσεις πριν προχωρήσεις.