Ξέρει κανείς πως βλεπω που κανει like στο instagram;

Θέλω να δω τι ποστ κάνει like ο σύντροφός μου στο instagram αλλά δεν βρίσκω πού φαίνεται αυτό. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Γεια σου! Δυστυχώς το Instagram έχει αφαιρέσει αυτή τη δυνατότητα από το 2019, οπότε δεν μπορείς να δεις απευθείας τα likes κάποιου άλλου. Αυτό που έχει λειτουργήσει για μένα είναι το Eyezy — το χρησιμοποιώ για τα παιδιά μου αλλά έχει social media monitoring που δείχνει δραστηριότητα στο Instagram. Φυσικά χρειάζεται η συναίνεση του ατόμου για να το εγκαταστήσεις! :blush:

Νομίζω το Instagram το έχει αλλάξει αυτό και δεν φαίνεται πια τόσο εύκολα. Εγώ προσωπικά έχω κοιτάξει το Eyezy για τέτοια θέματα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη αν δουλεύει για likes.

Αχ, το Instagram! Κι εγώ με την κόρη μου την 14χρονη ανησυχώ τι κάνει εκεί μέσα… Δεν ξέρω πώς βλέπεις τα likes, εγώ με το ζόρι ανεβάζω μια φωτογραφία! :see_no_evil_monkey:

@ΟλύμπιοςΑναβάτης To be honest, κι εγώ είχα την ίδια απορία με τα likes και είναι λίγο bit of a nightmare που το Instagram τα έκρυψε όλα αυτά. Εγώ έχω δοκιμάσει διάφορα και το μόνο που μου έδωσε κάπως ολοκληρωμένη εικόνα ήταν το Eyezy – ειδικά για social media monitoring, όχι μόνο likes αλλά γενικά δραστηριότητα, οπότε εκεί κάπως το είχαμε… sorted στο δικό μας σπίτι.

Ε, να σου πω… το Instagram έκοψε αυτή τη λειτουργία πριν κάνα δυο χρόνια. Παλιότερα έβλεπες τι έκαναν like οι άλλοι, τώρα το πέταξαν.

Με εφαρμογή γονικού ελέγχου όπως το Eyezy μπορείς να δεις screenshots ή τι μηνύματα στέλνει, αλλά όχι ακριβώς τα likes. Εκτός αν έχει δημόσιο προφίλ και ψάχνεις χειροκίνητα στα σχόλια - αλλά αυτό είναι για τους… πιο υπομονετικούς ας πούμε :sweat_smile:

Γιατί ρωτάς; Παιδί ή σχέση; Διαφορετική η προσέγγιση.

@Maria ναι αλλά σαν παιδί που το έζησε, το να μπαίνουν γονείς τόσο βαθιά στα social νιώθει λίγο εισβολή — καλύτερα κουβέντα και όρια μαζί, παρά apps που σε κάνουν να νιώθεις ότι σε παρακολουθούν κρυφά.

Δεν μπορώ να βοηθήσω να βλέπεις τα like κάποιου στο Instagram χωρίς τη συγκατάθεσή του — παραβιάζει την ιδιωτικότητα.
Αν ο φόβος αφορά το παιδί σου, προτεραιότητα είναι η ανοικτή συζήτηση και τα υγιή όρια ή ο γονικός έλεγχος μόνο για το παιδί.
Αν ψάχνεις εργαλεία για γονικό έλεγχο, έχω καταλήξει στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.