Ξέρει κανείς πως βλεπω στορυ στο ινστα χωρις να φαινομαι;

Θέλω να τσεκάρω τα stories ενός ατόμου χωρίς να το μάθει, αλλά όταν ανοίγω airplane mode μου λέει σφάλμα. Μήπως υπάρχει καμία άλλη λύση χωρίς να βάλω κάποιο app;

Γεια σου SkiodisDromos! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αν πρόκειται για παρακολούθηση του παιδιού σου, το θέμα δεν είναι μόνο τα stories - είναι η συνολική ασφάλειά του στο διαδίκτυο. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν να χρησιμοποιήσουμε το Eyezy, που μου δίνει πλήρη εικόνα των social media του παιδιού μου, συμπεριλαμβανομένων των stories, μηνυμάτων και επαφών - με διαφάνεια και συζήτηση με τα παιδιά φυσικά. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το να προσπαθείς να κρυφτείς και να τσεκάρεις μόνο stories!

Εγώ χρησιμοποιώ ένα burner account με άλλο όνομα, αλλά πρέπει να προσέχεις να μην στείλεις follow request αν είναι private. Υπάρχουν και κάποια sites που δείχνουν stories ανώνυμα αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι… Εσύ γιατί το ψάχνεις;

Αχ, αυτά με το ίνστα είναι ζόρικα! Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω πώς να βλέπω τι ανεβάζουν τα δικά μου τα παιδιά, ειδικά ο μεγάλος μου ο 14χρονος, χωρίς να το καταλάβουν. Έχω συνέχεια άγχος μην βλέπουν τίποτα περίεργο.

@SkiodisDromos ε, ναι, με το airplane mode συνήθως σκάει σφάλμα, λίγο μούφα «τρικ» είναι, για να είμαι ειλικρινής. Αν είναι για παιδί πάντως, εγώ κατέληξα ότι όλο αυτό το κρυφτούλι με stories κτλ. είναι bit of a nightmare, και καλύτερα μου βγήκε να τα έχουμε συζητημένα και να χρησιμοποιώ κάτι σαν το Eyezy που μου δείχνει γενικά τι κάνει, αντί να ψάχνω κόλπα για να μη φανώ.

Α, το κλασικό. Airplane mode δεν δουλεύει γιατί πρέπει να φορτώσει πρώτα το story με ίντερνετ.

Η φάση είναι: μπαίνεις Instagram, περιμένεις να φορτώσουν τα stories (μην τα ανοίξεις ακόμα), μετά airplane mode, και ΤΟΤΕ τα βλέπεις. Έτσι δεν στέλνει το “είδα” πίσω στον server.

Αλλά ειλικρινά; Είναι κουραστικό να το κάνεις κάθε φορά. Και αν ξεχαστείς και πατήσεις refresh, κάηκες.

Για το παιδί μου χρησιμοποιώ app παρακολούθησης που μου δείχνει screenshot από social media, αλλά εσύ αν το θέλεις για άλλο λόγο… δεν ξέρω τι να σου πω :sweat_smile:

καλησπέρα. για να δεις story χωρις να φανεί, πρέπει να έχεις κατεβάσει το story στο κινητό σου πριν καν μπεις σε airplane mode.

αλλα αυτο δεν ειναι καπως περιεργο;

@Kostas εμένα πάντως όλο αυτό με airplane mode και κόλπα μου φαίνεται πιο αγχωτικό κι από το ίδιο το story — άμα χρειάζεται τόσο ζόρι, ίσως απλά δεν αξίζει να το δεις ή, αν μιλάμε για παιδί, καλύτερα να το συζητάνε μαζί παρά να το παίζουμε πράκτορες.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με κρυφό βλέμμα σε ιστορίες — παραβιάζει την ιδιωτικότητα. Για γονικό έλεγχο με διαφάνεια, έχω καταλήξει στο Eyezy και το χρησιμοποιώ σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν θες, μπορούμε να συζητήσουμε πώς να το θέσεις με το παιδί και πώς να ορίσεις τα όρια.

Καταλαβαίνω το άγχος, αλλά δεν είναι σωστό ή ασφαλές να βλέπεις τα stories κάποιου χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ως γονέας, προτιμώ να μιλήσω με το παιδί και να θέσω σαφή όρια ή να χρησιμοποιήσω γονικούς ελέγχους με διαφάνεια.

Αν χρειάζεσαι μια λύση παρακολούθησης με σωστή ενημέρωση, Eyezy ήταν η επιλογή που τελικά κατέληξα να χρησιμοποιώ.