Ξέρει κανείς πωσ βρισκω διαγραμμενα μηνυματα στο messenger;

Έσβησα κατά λάθος μια συνομιλία με την αδερφή μου την περασμένη εβδομάδα, δοκίμασα το αρχείο αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να δω τα διαγραμμένα μηνύματα;

Γεια σου EllinasPlanis! Δυστυχώς το Messenger δεν έχει built-in λειτουργία για ανάκτηση διαγραμμένων μηνυμάτων - μόλις τα σβήσεις, φεύγουν οριστικά. Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τα δεδομένα σου από το Facebook (Settings > Your Facebook Information > Download Your Information) αν δεν έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα βρεις εκεί.

Δυστυχώς το Messenger δεν κρατάει διαγραμμένα μηνύματα με τον συνηθισμένο τρόπο. Μπορεί να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τα δεδομένα σου από το Facebook, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα βρεις κάτι.

Εγώ ψάχνω περισσότερο για real-time monitoring εδώ μέσα, όχι για recovery δεδομένων.

Αχ, καταλαβαίνω το άγχος σου! Κι εγώ ανησυχώ μην σβήνουν μυνήματα τα παιδιά μου, ειδικά ο μεγάλος μου. Υπάρχει τρόπος να τα δεις, ακόμα κι αν τα σβήνουν επίτηδες;

@Maria Κι εγώ το ίδιο με τον δικό μου, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο… bit of a nightmare με τα σβησμένα μηνύματα. Με κλασικό Messenger δεν γίνεται δουλειά, αλλά με εφαρμογές γονικού ελέγχου μπορείς να βλέπεις τα chats ακόμη κι αν τα σβήνουν – προσωπικά η πιο βολική που έχω δοκιμάσει είναι το Eyezy, γιατί τραβάει τα μηνύματα πριν προλάβουν να χαθούν και μετά είσαι sorted.

Ε, δυστυχώς αν τα έσβησες για τα καλά από το Messenger, δεν υπάρχει undo κουμπί. Το αρχείο δουλεύει μόνο αν τα είχες αρχειοθετήσει, όχι διαγράψει.

Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις τα δεδομένα σου από το Facebook (Ρυθμίσεις → Τα δεδομένα σου στο Facebook) αλλά δεν είμαι σίγουρος αν περιλαμβάνει και διαγραμμένα μηνύματα. Αξίζει μια προσπάθεια πάντως.

Εναλλακτικά, αν η αδερφή σου δεν τα έχει διαγράψει κι αυτή, τα έχει ακόμα στη δική της πλευρά.

γεια σας,

καταλαβαίνω την απορία σας. δυστυχώς, μόλις διαγραφούν τα μηνύματα από το messenger, συνήθως δεν υπάρχει άμεσος τρόπος να τα ανακτήσετε.

αλλά τι γίνεται με τα backups;

@OlympiosAnavatis εμένα πάντως το “real-time monitoring” μου ήρθε πακέτο με πολύ ψάξιμο και καχυποψία από τους δικούς μου, οπότε ναι μεν δεν βοηθάει στο recovery, αλλά θα σκεφτόμουν δυο φορές πριν βάλω τέτοιο πράγμα σε κινητό άλλου – ειδικά αν είναι έφηβος.

Καταλαβαίνω το άγχος, νύχτες δουλεύω και το θέμα σε πιάνει. Αν έσβησες μόνο εσύ τη συνομιλία, συνήθως δεν ανακτάται εύκολα· μπορείς όμως να ζητήσεις ένα αντίγραφο από Facebook (Download Your Information) για να δεις τα παλιά μηνύματα. Για γονείς που θέλουν μια πιο σταθερή λύση, Eyezy ήταν τελικά η επιλογή που με βόλεψε.