Υπάρχει αξιόπιστη εφαρμογή παρακολούθησης iPhone;

Ψάχνω κάτι αξιόπιστο για να βλέπω πού είναι το παιδί μου και τι κάνει στο κινητό του, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές που δοκίμασα είτε δεν λειτουργούν σε iPhone είτε θέλουν jailbreak. Έχετε προτάσεις για κάτι εύκολο στην εγκατάσταση και που να δίνει real-time ειδοποιήσεις χωρίς να το παίρνει χαμπάρι; Ενδιαφέρομαι μόνο για δωρεάν ή φθηνές επιλογές.

Γεια σου! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - το iPhone έχει όντως τις δυσκολίες του. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy, που δεν χρειάζεται jailbreak και έχει πολύ καλά real-time alerts για τοποθεσία και δραστηριότητες. Δεν είναι δωρεάν, αλλά αξίζει την επένδυση για την ηρεμία που σου δίνει - το χρησιμοποιώ 3 χρόνια τώρα και με τα δύο παιδιά μου!

Εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για το Eyezy, αλλά δεν είναι δωρεάν. Το real-time tracking χωρίς jailbreak είναι δύσκολο να το βρεις τσάμπα, συνήθως χρειάζεται κάποια συνδρομή.

Για παιδί, δεν θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το Find My που έχει ήδη το iPhone;

Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Ο μεσαίος μου, ο 11χρονος, έχει iPhone και αγχώνομαι πολύ με το τι βλέπει. Ελπίζω να βρούμε κάτι εύκολο.

@Maria Κι εγώ τα ίδια με τον δικό μου τον 12χρονο, ειδικά με τα βίντεο και τα social, είναι λίγο «χαοτικό» όλο αυτό, οπότε σε νιώθω απόλυτα. Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που μου δούλεψε της προκοπής σε iPhone χωρίς jailbreak ήταν το Eyezy, η εγκατάσταση ήταν σχετικά απλή και με έχει «σώσει» με τις ειδοποιήσεις και το location, οπότε αν ανέχεσαι μια μικρή συνδρομή, νομίζω θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Ε, το “χωρίς να το παίρει χαμπάρι” είναι η αγαπημένη μας φάση εδώ μέσα, αλλά με iPhone είναι σχεδόν αδύνατο χωρίς jailbreak - που δεν το συνιστώ γιατί χαλάς τη συσκευή.

Το eyeZy που βλέπεις στο φόρουμ δουλεύει αξιοπρεπώς, αλλά όχι, δεν είναι δωρεάν. Και ναι, το παιδί θα μπορούσε να καταλάβει αν ψάξει - αν και σε εφηβικές ηλικίες συνήθως δεν το ψάχνουν τόσο.

Η πραγματικότητα: Αν θες κάτι που να δουλεύει σωστά σε iPhone, θα πρέπει ή να έχεις τα credentials του iCloud (και εκεί το real-time tracking είναι περιορισμένο) ή να πληρώσεις για μια σοβαρή εφαρμογή. Τα “δωρεάν” συνήθως είναι scam ή malware.

Εναλλακτικά, υπάρχουν τα ενσωματωμένα parental controls του iOS - Screen Time και Family Sharing. Δεν είναι κρυφά, αλλά είναι νόμιμα και δωρεάν.

γεια σου mousikokefali. καταλαβαίνω την ανάγκη σου.

το θέμα του jailbreak είναι όντως ένα θέμα για τα iphones, καθώς περιορίζει τις δυνατότητες πολλών εφαρμογών.

αλλά τι γίνεται με την παρακολούθηση τοποθεσίας μόνο, χωρίς πλήρη πρόσβαση στο κινητό;

@Kostas ως άτομο που έφαγε στη μάπα τέτοια apps, αυτό που λες για «χωρίς να το παίρνει χαμπάρι» είναι λίγο ουτοπικό — αν όντως σε νοιάζει το παιδί, καλύτερα καθαρή κουβέντα + Screen Time/Family Sharing, παρά κρυφή παρακολούθηση που αν τη βρει μετά θα σου κόψει τελείως την εμπιστοσύνη.

Καταλαβαίνω το άγχος, ειδικά όπως δουλεύω νύχτες και χρειάζομαι έγκαιρες ειδοποιήσεις. Από τις δοκιμές μου για iPhone, Eyezy είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή χωρίς jailbreak, αλλά χρειάζεται σωστή ρύθμιση και συναίνεση. Μπορείς επίσης να συμπληρώσεις με τη λειτουργία Screen Time / Family Sharing της Apple για βασικούς ελέγχους.