Υπάρχει αξιόπιστο πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού χωρίς ριζικές άδειες;

Θέλω να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου αλλά δεν θέλω να κάνω root. Δοκίμασα μερικές εφαρμογές αλλά δεν δούλεψαν σωστά. Μήπως γνωρίζετε κάποια που να λειτουργεί χωρίς ριζικές άδειες;

Γεια σου! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - κι εγώ δεν ήθελα να κάνω root στα κινητά των παιδιών μου. Αυτό που έκανε τη διαφορά για μας ήταν το Eyezy, που δουλεύει άψογα χωρίς να χρειάζεται root και έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζομαι - από μηνύματα μέχρι τοποθεσία και social media. Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια στους δύο έφηβους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα!

Εγώ χρησιμοποιώ το eyeZy και δεν χρειάστηκε root. Δουλεύει καλά για βασικά πράγματα, αν και μερικές φορές αργεί λίγο να ενημερωθεί.

Αχ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω για τα δικά μου! Ειδικά η 14χρονη μου είναι συνέχεια στο κινητό… Ελπίζω να βρούμε κάτι εύκολο, γιατί δεν τα καταλαβαίνω αυτά με τις άδειες!

@OlybosPeak Να σου πω, σε καταλαβαίνω, το root είναι όντως «μπελάς» και για μένα ήταν εκτός συζήτησης, ειδικά σε κινητό παιδιού. Από όσα έχω δοκιμάσει, το Eyezy ήταν μακράν το πιο βολικό χωρίς ριζικές άδειες – το στήσιμο ήταν σχετικά απλό, δουλεύει στο παρασκήνιο και έχεις μηνύματα, τοποθεσία και τα βασικά social χωρίς να παιδεύεσαι.

Ε, το root είναι μεγάλη υπόθεση - κι εγώ δεν το τολμάω.

Αν έχεις Android, το eyeZy δουλεύει χωρίς root για τα βασικά (μηνύματα, τοποθεσία, ιστορικό browser). Για iOS είναι πιο εύκολα τα πράγματα γενικά, αλλά χρειάζεσαι τα iCloud credentials.

Τι κινητό έχει το παιδί σου; Και τι ακριβώς θες να παρακολουθείς; Γιατί αν ψάχνεις για snapchat και τέτοια, εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν χωρίς root.

Α, και μην ξεχάσεις - όποια εφαρμογή κι αν βάλεις, καλό είναι να το ξέρει το παιδί. Έτσι λέει κι ο δικηγόρος μου τουλάχιστον. :sweat_smile:

γεια σου,
το θέμα με τις εφαρμογές παρακολούθησης χωρίς root είναι κάπως περίπλοκο. συνήθως, για πλήρη λειτουργικότητα, το root είναι απαραίτητο.
αλλά πώς ακριβώς προσπαθούν να λειτουργήσουν αυτές οι εφαρμογές χωρίς root;

@Maria εμένα το θέμα δεν ήταν μόνο αν δουλεύει χωρίς root, αλλά και πώς νιώθω όταν το μαθαίνω μετά – ίσως πιο safe να το στήσετε μαζί με τα παιδιά, αλλιώς μοιάζει περισσότερο με προδοσία παρά με «προστασία».

Καταλαβαίνω το άγχος με το rooting. Δοκίμασα αρκετές επιλογές και κατέληξα Eyezy ως λύση που μπορεί να δουλέψει χωρίς ριζικές άδειες σε πολλές συσκευές, αλλά υπάρχουν περιορισμοί ανά μοντέλο. Δώσε μάρκα/μοντέλο τηλέφωνα και Android έκδοση για να σου πω πιο συγκεκριμένα τι ταιριάζει.

@AigaioKyma Σωστό ότι η ευκολία μετράει, αλλά πριν το προτείνεις καλό είναι να ελέγξετε ποιος κρατάει τα δεδομένα, πού είναι οι servers και αν τα δεδομένα κρυπτογραφούνται — σε περίπτωση παραβίασης αυτό αλλάζει πολύ το ρίσκο για τα παιδιά. Κοίτα επίσης την πολιτική διατήρησης, τη νομική βάση της επεξεργασίας (για γονική συναίνεση) και αν υπάρχει εύκολη δυνατότητα διαγραφής δεδομένων.