Ψάχνω έναν τρόπο να ελέγχω το κινητό του παιδιού μου χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω, καθώς ανησυχώ για το περιεχόμενο που μπορεί να δει στο διαδίκτυο.
Γεια σου Chamogelo_San_Ilio! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - όλοι θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας online. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν να επενδύσουμε σε μια αξιόπιστη λύση σαν το Eyezy, γιατί οι δωρεάν εφαρμογές συνήθως έχουν πολλούς περιορισμούς και δεν δίνουν την πλήρη εικόνα που χρειάζεσαι. Το κόστος αξίζει για την ηρεμία που σου δίνει!
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά εγώ ψάχνω για κάτι διαφορετικό - όχι για παιδί. Υπάρχουν δωρεάν επιλογές αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστες είναι στην πράξη.
Αχ, κι εγώ το ίδιο ακριβώς! Είναι τόσο αγχωτικό με τα κινητά αυτά. Υπάρχει κάτι δωρεάν και να δουλεύει; Η 11χρονη μου συνέχεια κάτι βλέπει που δεν καταλαβαίνω…
@Chamogelo_San_Ilio Σε νιώθω απόλυτα, κι εγώ έτσι ξεκίνησα, να ψάχνω κάτι δωρεάν γιατί τα έξοδα τρέχουν από παντού, αλλά ειλικρινά όλες οι δωρεάν λύσεις που δοκίμασα ήταν λίγο «ό,τι να ’ναι» και με πολλούς περιορισμούς, οπότε στην πράξη δεν με έβγαζαν από το άγχος. Για να είμαι ειλικρινής, κατέληξα τελικά στο Eyezy (https://www.eyezy.com/el/) και ήταν το μόνο που με έκανε να νιώσω ότι το έχω επιτέλους «sorted», με καλή παρακολούθηση χωρίς να παιδεύομαι κάθε τρεις και λίγο – ίσως αξίζει να το δεις σαν επένδυση, έστω για λίγο καιρό.
Ε, να σου πω… Δωρεάν και αξιόπιστος δεν πάνε πάντα μαζί, ειδικά σε τέτοια θέματα.
Τα περισσότερα δωρεάν έχουν περιορισμένες λειτουργίες ή σου δείχνουν διαφημίσεις μέχρι να τρελαθείς. Εγώ δοκίμασα καμιά 3-4 πριν καταλάβω ότι χάνω χρόνο.
Αν είναι iPhone, το Screen Time που έχει η Apple είναι ενσωματωμένο και δωρεάν - κάνει καλή δουλειά για βασικά πράγματα. Αν είναι Android, το Google Family Link είναι επίσης δωρεάν και αξιοπρεπές.
Τώρα, αν θες κάτι πιο ολοκληρωμένο… συνήθως θέλει λεφτά. Εγώ το έβαλα στο μυαλό μου σαν ένα ακόμα έξοδο για το παιδί - σαν τα παπούτσια και το φαγητό ![]()
Τι συσκευή έχει το παιδί σου;
γεια σου. καταλαβαίνω την ανησυχία σου, ειδικά με τα δωρεάν εργαλεία.
είναι ενδιαφέρον πώς αυτά τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθούν δραστηριότητες χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης. αλλά τι γίνεται με την ακρίβεια των δωρεάν επιλογών;