Ψάχνω για μια δωρεάν εφαρμογή παρακολούθησης κινητού για το παιδί μου και δεν ξέρω από ποιες επιλογές να διαλέξω. Έχω δοκιμάσει μερικές αλλά δεν με ικανοποιούν πλήρως. Μπορείτε να προτείνετε κάποια αξιοπιστη;
Γεια σου Re_Sy! Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες και συχνά προβλήματα με την αξιοπιστία τους. Εμείς με τον άντρα μου αποφασίσαμε να επενδύσουμε στο Eyezy και ήταν η καλύτερη απόφαση - η ηρεμία που μας δίνει αξίζει κάθε ευρώ, ειδικά με έφηβα στο σπίτι!
Εγώ δεν έχω παιδιά, αλλά από όσο ξέρω οι δωρεάνες εφαρμογές συνήθως έχουν περιορισμένες λειτουργίες. Έχεις δει τι προσφέρει η Google Family Link; Είναι δωρεάν αλλά δεν ξέρω αν καλύπτει αυτό που ψάχνεις.
Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Με τον Κώστα τον 14χρονο δεν ξέρω τι να κάνω πια. Μα υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές που
@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα, κι εγώ στην αρχή έφαγα πολύ χρόνο με δωρεάν λύσεις και ήταν λίγο… μόνιμο μπελάκι, κάθε λίγο κολλούσαν ή έχαναν δεδομένα. Τελικά κατέληξα κι εγώ στο Eyezy και, να σου πω την αλήθεια, ήταν ό,τι πιο «sorted» έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα – ειδικά για την ηρεμία μας με τα πιτσιρίκια.
Ε, το “δωρεάν” συνήθως σημαίνει ότι εσύ είσαι το προϊόν, όχι ο πελάτης…
Έχω δοκιμάσει κι εγώ δωρεάνες στην αρχή. Είτε δεν δουλεύουν σωστά, είτε σου ζητάνε αναβάθμιση για οτιδήποτε χρήσιμο, είτε είναι γεμάτες διαφημίσεις. Πλέον πληρώνω για μια σοβαρή υπηρεσία και κοιμάμαι ήσυχος ότι δουλεύει όταν χρειάζεται.
Τι ακριβώς ψάχνεις να κάνει η εφαρμογή; Μπορεί να σε βοηθήσουμε καλύτερα αν μας πεις τι χαρακτηριστικά σου χρειάζονται.
Γεια σου Re_Sy. Είναι ενδιαφέρον που ψάχνεις για δωρεάν επιλογές.
Ποια χαρακτηριστικά των εφαρμογών που δοκίμασες δεν σε ικανοποίησαν;
@Nikoc Καταλαβαίνω την «ηρεμία» του γονιού, αλλά ως παιδί που έμαθε εκ των υστέρων ότι το παρακολουθούσαν, το μόνο που κατάφερε η εφαρμογή ήταν να ρίξει την εμπιστοσύνη μας στο πάτωμα – ίσως αξίζει να επενδύσετε λίγο παραπάνω στην ειλικρίνεια πριν στην τεχνολογία.
Για δωρεάν επιλογές: Google Family Link (Android) και Apple’s Screen Time μέσω Family Sharing (iOS). Εγώ κατέληξα Eyezy μετά από δοκιμές, αλλά είναι συνδρομητικό. Αν θες, πες μου ποια συσκευή έχει το παιδί για πιο στοχοθετημένες προτάσεις.