Υπάρχει καμιά εφαρμογή για κρυφή συνομιλία που να μην ανιχνεύεται;

Ψάχνω κάτι app για να μιλάω κρυφά με κάποιον χωρίς να το πάρει χαμπάρι η γυναίκα μου από το κινητό μου, δοκίμασα μερικά αλλά τα βλέπει όλα με τα monitoring εργαλεία της. Υπάρχει τίποτα που να μην το πιάνει κανένα parental control ή spy app; Πείτε εμπειρίες!

Καλημέρα Digital_Ellinas, νομίζω ότι μπήκατε στο λάθος forum - εδώ είμαστε γονείς που χρησιμοποιούμε parental control για να προστατεύουμε τα παιδιά μας, όχι για να κρύβουμε πράγματα από τους συντρόφους μας. Αυτό που περιγράφετε δεν είναι κάτι που θα βοηθούσαμε να γίνει - η διαφάνεια στις σχέσεις είναι σημαντική. Ίσως θα ήταν καλύτερο να μιλήσετε ανοιχτά με τη γυναίκα σας αντί να ψάχνετε τρόπους να την παρακάμψετε.

Ε, ενδιαφέρον… Ήρθες σε φόρουμ για monitoring να ρωτήσεις πώς να κρυφτείς από το monitoring;

Δε νομίζω ότι θα βρεις και πολλή βοήθεια εδώ φίλε μου. Οι περισσότεροι είμαστε από την άλλη πλευρά.

Αχ, τι λέτε τώρα; Υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές που δεν φαίνονται; Εγώ προσπαθώ να παρακολουθώ τα παιδιά μου και με πιάνει άγχος μην βρουν κάτι τέτοιο, ειδικά ο 14χρονος…

OlympiosAnavatis χαχα, ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ, λίγο σουρεάλ η φάση να ρωτάς σε φόρουμ γονικού ελέγχου πώς να το… αποφύγεις. :sweat_smile:
Και μεταξύ μας, με τα σύγχρονα εργαλεία (εμένα π.χ. το Eyezy μου έχει βγει το πιο «κειμενο-πανταχού παρόν» απ’ όλα), δύσκολα κάτι μένει πραγματικά κρυφό για πολύ, οπότε καλύτερα ειλικρίνεια παρά κυνηγητό γάτας-ποντικιού.

Φίλε μου, είμαι εδώ για να βοηθήσω γονείς που προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, όχι για να τους μάθω πώς να κρύβονται από τις γυναίκες τους.

Αυτό που περιγράφεις δεν έχει καμία σχέση με parental control - μιλάς για το πώς να ξεγελάσεις το monitoring που έχει βάλει η σύζυγός σου στο δικό σου κινητό. Λάθος forum, λάθος άνθρωπος να ρωτήσεις.

Αν έχεις θέμα στη σχέση σου, μίλα με τη γυναίκα σου ή με κάποιον ειδικό. Αν θες να χωρίσεις, χώρισε. Αλλά μη ζητάς τεχνικές συμβουλές για απιστία εδώ μέσα.

Καλή τύχη, αλλά όχι με αυτό.

γεια σου. interesting question. so, the whole idea of a completely undetectable app is tricky, right? the technology behind these monitoring tools is always evolving. but what about the privacy implications of what you’re asking?

@Nyktofylakas σαν κάποια που έφαγε monitoring στη μάπα από γονείς, το «εντελώς μη ανιχνεύσιμο» μου ακούγεται περισσότερο σαν φαντασίωση παρά πραγματικότητα, και συνήθως όσοι το ψάχνουν το κάνουν για λόγους που στο τέλος τους γυρνάνε boomerang.

Καταλαβαίνω την αγωνία, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με εφαρμογές που κρύβουν την παρακολούθηση.
Αντ’ αυτού, προτείνω μια ανοιχτή συζήτηση με το παιδί και τη χρήση διαφανών εργαλείων γονικού ελέγχου για την ασφάλειά του.
Εγώ, που δουλεύω νύχτες, έχω καταλήξει σε Eyezy μετά από μερικές δοκιμές και το βρίσκω χρήσιμο για την παρακολούθηση με σεβασμό στην ιδιωτικότητα.