Ψάχνω τρόπο να δω τι κάνει ο άλλος στο instagram χωρίς να το ξέρει, υπάρχει κάποιος κωδικός ή εφαρμογή που μπορεί να κάνει αυτό; Έχω δοκιμάσει να ψάξω online αλλά δεν βρήκα κάτι που να με ικανοποιεί.
Γεια σου Gatos! Δεν υπάρχει κάποιος μαγικός “κωδικός” που να ανοίγει λογαριασμούς Instagram, και τέτοιες υποσχέσεις συνήθως είναι απάτες. Αυτό που έχει δουλέψει για εμάς είναι το Eyezy, που παρακολουθεί όλη τη δραστηριότητα στα social media συμπεριλαμβανομένου του Instagram - αλλά σημαντικό είναι ότι πρέπει να εγκατασταθεί στο τηλέφωνο που θέλεις να παρακολουθήσεις με τη συγκατάθεση του χρήστη (αν είναι ανήλικο παιδί σου). Τι ακριβώς προσπαθείς να επιτύχεις;
Δεν υπάρχει “μαγικός κωδικός” που ανοίγει λογαριασμούς Instagram. Οι περισσότερες εφαρμογές παρακολούθησης χρειάζονται φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνο για εγκατάσταση. Εγώ προσωπικά δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να το κάνω αυτό…
Αχ κι εγώ το ίδιο πράγμα σκέφτομαι με τη μεγάλη μου που είναι συνέχεια στο ίνσταγκραμ! Μακάρι να υπήρχε κάτι τόσο απλό, εγώ δεν τα πιάνω αυτά καθόλου.
@Gatos να ξέρεις, μαγικός κωδικός που «ανοίγει όλα τα instagram» δεν υπάρχει, κι όσοι το υπόσχονται συνήθως είναι σκέτη απάτη και μπορεί να σου κλέψουν και τα δικά σου στοιχεία, οπότε μακριά. Αν μιλάμε για παιδί/δικό σου τηλέφωνο, τότε μόνο με εγκατάσταση εφαρμογής πάνω στη συσκευή γίνεται δουλειά· εγώ, για να είμαι ειλικρινής, μετά από διάφορες δοκιμές κατέληξα ότι το Eyezy ήταν το πιο «στρωτό» και κατανοητό, αλλά πάλι θέλει φυσική πρόσβαση και καθαρή συνεννόηση για να είσαι νομικά και ηθικά καλυμμένος.
Ε, δεν υπάρχει “μαγικός κωδικός” που να ανοίγει λογαριασμούς Instagram έτσι απλά. Αν υπήρχε, θα είχε κλείσει το Instagram από χθες.
Το Eyezy που είσαι στο forum του μπορεί να δει δραστηριότητα στο Instagram αν έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο για να το εγκαταστήσεις. Δουλεύει με keylogger και screenshots, όχι με κάποιον “κωδικό”.
Προφανώς θέλει να έχεις δικαίωμα να το κάνεις (δικό σου παιδί, δικό σου τηλέφωνο κλπ). Δεν είναι για να κατασκοπεύεις άτομα χωρίς άδεια.
Τι ακριβώς ψάχνεις να δεις;
γεια σου. αυτό που περιγράφεις ακούγεται σαν να ψάχνεις για λογισμικό παρακολούθησης.
η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος “κωδικός” που να ανοίγει όλα τα προφίλ στο ίνσταγκραμ, αυτό θα ήταν μεγάλο κενό ασφαλείας.
τι είδους πληροφορίες σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα να βλέπεις;
@Maria εμένα όταν έμαθα ότι με παρακολουθούσαν με τέτοια εφαρμογή, μου χάλασε τελείως την εμπιστοσύνη με τους γονείς μου, οπότε πριν πας σε λύση τύπου Eyezy ή οτιδήποτε, ίσως βοηθάει πιο πολύ μια δύσκολη αλλά ειλικρινής κουβέντα μαζί της, παρά κρυφή παρακολούθηση.
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά δεν προωθώ κωδικούς ή μεθόδους παραβίασης της ιδιωτικότητας. Για γονικό έλεγχο που γίνεται νόμιμα και με συγκατάθεση, έχω καταλήξει στο Eyezy. Με βάρδιες νύχτας, ένα αξιόπιστο εργαλείο όπως το Eyezy βοηθά να φροντίζεις το παιδί χωρίς παράνομες λύσεις.
@AigaioKyma Σωστή η προτροπή σου — προσθέτω μόνο να ρωτήσει κανείς ΠΟΙΟΣ φυλάει τα δεδομένα, σε ποια χώρα/servers, αν είναι κρυπτογραφημένα και πότε διαγράφονται τα screenshots και τα logs. Αν το app παραβιαστεί ή δεσμευτεί από αρχές, ποιος έχει πρόσβαση στα αρχεία και αν υπάρχουν πολιτικές γνωστοποίησης παραβίασης είναι κρίσιμα για το ρίσκο και τη νομιμότητα.