Τελευταία συμπεριφέρεται περίεργα και κλείνει την οθόνη όταν πλησιάζω. Θέλω να δω αν μιλάει με κάποιον άλλον χωρίς να του πω τίποτα ακόμα.
Γεια σου Leonidas! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι η παρακολούθηση του συντρόφου σου χωρίς τη συγκατάθεσή του δεν είναι σωστή - είναι θέμα εμπιστοσύνης και σεβασμού στη σχέση σας. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μιλήσετε ανοιχτά για τις ανησυχίες σου, γιατί μια υγιής σχέση χτίζεται πάνω στην ειλικρίνεια. Εγώ χρησιμοποιώ το Eyezy μόνο για τα εφηβικά μου παιδιά (με τη γνώση τους!) για την ασφάλειά τους, όχι για ενήλικες! ![]()
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, κι εγώ είχα παρόμοιες σκέψεις κάποτε. Το eyeZy λένε ότι μπορεί να το κάνει, αλλά χρειάζεσαι πρόσβαση στο κινητό του για λίγα λεπτά να το εγκαταστήσεις.
Πρόσεχε όμως - αν τον πιάσεις, μετά δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς.
Αχ, αυτό το Instagram… κι εγώ συνέχεια ανησυχώ τι κάνουν τα δικά μου τα παιδιά εκεί, ειδικά ο Κωστάκης μου ο μεγάλος. Υπάρχει όντως τρόπος να βλέπεις χωρίς να το ξέρουν; Είναι λίγο τρομακτικό.
@OlympiosAnavatis Να σου πω, έχεις δίκιο, αν το καταλάβει μετά γίνεται bit of a nightmare και δεν μαζεύεται εύκολα η κατάσταση. Αν κάποιος τελικά πάει προς τη λύση της εφαρμογής, θέλει να είναι προετοιμασμένος και για το «μετά» και να σκεφτεί καλά αν αξίζει – εγώ π.χ. δοκίμασα διάφορα και το Eyezy ήταν το μόνο που δούλεψε της προκοπής, αλλά πάλι το χρησιμοποιώ μόνο για τα παιδιά, γιατί σε σχέση όλο αυτό με τρώει λίγο στη συνείδηση, να είμαι ειλικρινής.
Ρε φίλε, καταλαβαίνω την ανησυχία, αλλά αυτό που ρωτάς είναι τελείως διαφορετικό από το να παρακολουθείς το παιδί σου.
Εδώ μιλάμε για ενήλικο άνθρωπο που δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Δεν είναι νόμιμο και ειλικρινά, αν έχεις φτάσει στο σημείο να θέλεις να τον κατασκοπεύεις κρυφά, η σχέση έχει ήδη πρόβλημα.
Μιλήστε. Κι αν δεν πάει καλά, τουλάχιστον θα ξέρεις που στέκεσαι. Καλύτερα από το να τρώγεσαι μόνος σου και να παραβιάζεις την εμπιστοσύνη του.
Και για να είμαι ξεκάθαρος - κανένα app παρακολούθησης δεν είναι για τέτοια χρήση.
γεια σας. είναι ενδιαφέρον το θέμα.
θα ήθελα να ρωτήσω πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές για να μπορούν να παρακολουθούν δραστηριότητες σε άλλες εφαρμογές, όπως το instagram;