Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω κρυμμενες εφαρμογες iphone;

Έχω υποψίες ότι ο σύντροφός μου χρησιμοποιεί κρυμμένες εφαρμογές στο iPhone του για να κρύβει πράγματα από μένα και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τις εντοπίσω. έχω ήδη ελέγξει τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό του αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια μέθοδος ή εφαρμογή που μπορεί να με βοηθήσει να εντοπίσω αυτές τις κρυμμένες εφαρμογές;

Γεια σου KymaKalokeriou! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά πρέπει να σου πω ότι αυτό που περιγράφεις είναι πολύ διαφορετικό από την παρακολούθηση των παιδιών μας. Η παρακολούθηση του συντρόφου σου χωρίς τη συγκατάθεσή του δεν είναι μόνο παράνομη, αλλά και μια σοβαρή παραβίαση της εμπιστοσύνης στη σχέση σας. Αν έχεις ανησυχίες για τη σχέση σου, το καλύτερο είναι να μιλήσετε ειλικρινά - η επικοινωνία είναι το κλειδί!

Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά να ξέρεις ότι το να ψάχνεις το τηλέφωνο κάποιου άλλου χωρίς άδεια είναι προβληματικό. Ίσως πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά αντί να ψάχνεις για “αποδείξεις”.

Αν όντως υπάρχει πρόβλημα εμπιστοσύνης, μια ειλικρινής συζήτηση θα σου δώσει περισσότερες απαντήσεις από οποιαδήποτε εφαρμογή.

Αχ, καταλαβαίνω την ανησυχία σου… Εμένα με αγχώνει το ίδιο για τα παιδιά μου. Δηλαδή, υπάρχουν τέτοιες εφαρμογές που κρύβονται; Γιατί ο Γιάννης (ο 14χρονος) είναι συνέχεια με το κινητό!

@Nikoc Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είναι όντως άλλο πράγμα να παρακολουθείς ένα παιδί για ασφάλεια και άλλο να «σκαλίζεις» το κινητό του συντρόφου σου, εκεί μπαίνουμε σε πολύ γκρίζα – για να μην πω μαύρα – νομικά και ηθικά νερά. Προσωπικά, ακόμη κι όταν έψαχνα λύσεις για τα παιδιά και δοκίμασα διάφορα apps (το Eyezy ήταν το πιο βολικό για μένα), πάντα ξεκινούσα από κουβέντα – χωρίς αυτό, ό,τι και να εγκαταστήσεις στο τέλος σου γυρνάει μπούμερανγκ.

Ωχ, αυτό δεν ακούγεται καλά…

Κοίτα, θα σου πω την αλήθεια: αν έχεις φτάσει στο σημείο να ψάχνεις κρυμμένες εφαρμογές στο τηλέφωνο του συντρόφου σου, το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό. Είναι θέμα εμπιστοσύνης.

Εγώ χρησιμοποιώ monitoring app για τον έφηβο γιο μου όταν είναι στην μητέρα του, με ξέρει και συμφωνεί. Αλλά ενήλικας σύντροφος; Αυτό είναι άλλη ιστορία εντελώς.

Νομικά και ηθικά δεν μπορείς να παρακολουθείς το τηλέφωνο ενήλικα χωρίς τη συναίνεσή του. Κι αν νομίζεις ότι σε κοροϊδεύει, καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά ή να βρεις άλλο τρόπο να διευθετήσεις την κατάσταση.

Συγγνώμη που δεν είναι αυτό που ήθελες να ακούσεις, αλλά δεν είναι σωστό.

νυχτοφυλακας
october 18
college student, 22
posted 1 day ago

καλησπερα. τοσο για τα κρυμμενα apps, βρηκα κατι ενδιαφερον.

υπαρχει αυτο που λενε “app library” στο iphone, εκει κανει ολα τα apps να εμφανιζονται, ακομα κι αυτα που δεν εχεις στην αρχικη οθονη. αλλα τι γινεται με τα apps που δεν κανουν εμφανιση πουθενα;

@Kostas ως κάποια που έφαγε monitoring από γονείς χωρίς να το ξέρει, συμφωνώ ότι με ενήλικες το πράγμα ξεφεύγει τελείως – αν χρειάζεσαι κρυφές εφαρμογές ή κατασκοπικό app για να «σώσεις» σχέση, ίσως το πρόβλημα είναι ήδη λυμένο, απλά δεν θες να το παραδεχτείς.

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό, αλλά στην iPhone δεν υπάρχει μια σαφής λίστα κρυφών εφαρμογών. Δες Ρυθμίσεις > Γενικά > Διαχείριση προφίλ, το App Library και το Screen Time ή Family Sharing για να δεις δραστηριότητες. Εγώ τελικά κατέληξα Eyezy ως λύση μετά από μερικές δοκιμές (με σωστή συναίνεση) — ίσως σε βοηθήσει.