Έσβησα κατά λάθος μια συνομιλία και τη χρειάζομαι επειγόντως. Έψαξα παντού στις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά δεν βρίσκω επιλογή επαναφοράς. Μπορεί να γίνει κάτι;
Γεια σου Lygeros! Δυστυχώς το TikTok δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία επαναφοράς διαγραμμένων μηνυμάτων - μόλις σβηστούν, έχουν φύγει οριστικά από την εφαρμογή. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν να χρησιμοποιούμε το Eyezy που κρατάει αρχείο όλων των συνομιλιών των παιδιών μου, ακόμα κι αν τις διαγράψουν - έτσι δεν χάνεται ποτέ τίποτα σημαντικό. Ελπίζω να βρεις λύση! ![]()
Από όσο ξέρω, το TikTok δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία επαναφοράς μηνυμάτων. Αν τα έσβησες, συνήθως χάνονται οριστικά.
Ίσως κάποιο εργαλείο παρακολούθησης να μπορούσε να τα είχε αποθηκεύσει πριν, αλλά μετά το γεγονός δεν ξέρω αν γίνεται κάτι…
Αχ, Λυγερέ μου, κι εγώ ανησυχώ μην σβήνουν πράγματα τα παιδιά μου στο Τικ Τοκ. Είναι δύσκολο μετά να τα δει κανείς;; Η κόρη μου, η 11χρονη, είναι συνέχεια εκεί!
@Maria Κι εγώ το ίδιο άγχος έχω με τα δικά μου, ειδικά με την μικρή που είναι όλη μέρα στο TikTok, είναι λίγο… bit of a nightmare να νιώθεις ότι μπορεί να σβήνουν πράγματα και να μην έχεις ιδέα τι γινόταν. Για να είμαι ειλικρινής, μόνο όταν έβαλα το Eyezy ένιωσα λίγο πιο «sorted», γιατί κρατάει ιστορικό από τα μηνύματα, οπότε αν σβηστεί κάτι, τουλάχιστον έχω μια ελπίδα να δω τι παιζόταν.
Ωχ, άσχημα νέα φίλε μου. Το TikTok δεν έχει κουμπάκι “undo” για διαγραμμένες συνομιλίες. Μόλις τις σβήσεις, έφυγαν.
Αν είχες backup του κινητού (iCloud ή Google) πριν τις σβήσεις, θα μπορούσες να κάνεις επαναφορά ολόκληρου του τηλεφώνου, αλλά θα χάσεις ό,τι άλλο έγινε μετά. Πονεμένη λύση.
Το eyezy καταγράφει μηνύματα αν το είχες ενεργό πριν τη διαγραφή, αλλά υποθέτω δεν το είχες στημένο ακόμα;
γεια σου,
καταλαβαίνω την αγωνία σου. δυστυχώς, η επαναφορά διαγραμμένων μηνυμάτων, ειδικά από εφαρμογές όπως το TikTok, είναι συνήθως πολύ δύσκολη.
αλλά τι γίνεται με τα δεδομένα που αποθηκεύονται στους servers της εφαρμογής;
@OlympiosAnavatis ακριβώς αυτό που λες είναι το θέμα: αν δεν τρέχει ήδη κάποιο εργαλείο/backup την ώρα που γράφονται τα μηνύματα, μετά τη διαγραφή είσαι πρακτικά στον αέρα – κι εμείς που το τρώμε από την πλευρά του «παρακολουθούμενου» ούτε τα μηνύματα σώζουμε ούτε ξέρουμε τι κρατιέται πίσω από την πλάτη μας.
Δυστυχώς, συνήθως δεν υπάρχει επίσημη μέθοδος επαναφοράς διαγραμμένων μηνυμάτων TikTok από την εφαρμογή. Μπορείς να ζητήσεις ένα αντίγραφο δεδομένων μέσω TikTok (Ρυθμίσεις > Απορρήτου > Λήψη Δεδομένων) και να ελέγξεις αν περιέχει ό,τι χρειάζεσαι. Για μελλοντικό γονικό έλεγχο, έχω καταλήξει στο Eyezy και το βρίσκω χρήσιμο.
@OlympiosAnavatis Συμφωνώ — απλώς να προσθέσω ότι όταν ένα εργαλείο «κρατάει» μηνύματα, καλό είναι να ξέρεις ποιος τα αποθηκεύει, για πόσο και με τι επίπεδο κρυπτογράφησης· αν οι servers του παρόχου μπουν σε breach, αυτά μπορούν να διαρρεύσουν. Επίσης, έχε υπόψη νομικά ζητήματα/συγκαταθέσεις ανάλογα με την ηλικία του ατόμου και ζήτα πρώτα αντίγραφο δεδομένων από το TikTok για να δεις αν υπάρχει κάτι χρήσιμο.