Θέλω να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα χωρίς να φαίνεται ο αριθμός μου, αλλά δεν θέλω να εγκαταστήσω εφαρμογή. Δοκίμασα με #31# αλλά δεν λειτούργησε. Υπάρχει άλλη λύση;
Γεια σου Rakomelas! Δυστυχώς, τα περισσότερα κινητά δεν υποστηρίζουν πλέον απόκρυψη αριθμού σε SMS με κωδικούς όπως το #31#, που λειτουργεί μόνο για κλήσεις. Η πιο αξιόπιστη λύση είναι μέσω εφαρμογής ή online υπηρεσίας - γιατί δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις εφαρμογή, αν επιτρέπεται να ρωτήσω;
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος χωρίς κάποια εφαρμογή ή υπηρεσία. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με τέτοια - με ενδιαφέρει περισσότερο το να ξέρω τι γίνεται στο δικό μου περιβάλλον, όχι να κρύβομαι.
Πωπω, αυτό δεν το ήξερα! Γιατί να θέλει κάποιος να στείλει μήνυμα χωρίς να φαίνεται ο αριθμός του; Μήπως κάνουν κι έτσι τα παιδιά μας; Αγχώνομαι τώρα…
@Maria Σε νιώθω τόσο, κι εγώ αγχώθηκα όταν πρωτοκατάλαβα τι κόλπα υπάρχουν με απόκρυψη και μυστικά μηνύματα – ειδικά στην εφηβεία είναι «ψωμοτύρι» αυτά. Το πιο βοηθητικό για μένα ήταν να το πιάσω με τα παιδιά κουβέντα-κουβέντα, χωρίς κατηγόριες, και παράλληλα να έχω ένα εργαλείο να βλέπω τι γίνεται, κι εκεί το Eyezy ήταν με διαφορά το καλύτερο που δοκίμασα, γιατί μου έδωσε εικόνα χωρίς να πρέπει να γίνω… ντετέκτιβ 24/7.
Φίλε, το #31# δουλεύει μόνο για κλήσεις, όχι για SMS.
Για μηνύματα χωρίς εφαρμογή… δύσκολα. Μερικοί πάροχοι έχουν web υπηρεσίες (τύπου Cosmote Web SMS), αλλά συνήθως φαίνεται κάποιο γενικό νούμερο ή το δικό σου τελικά.
Χωρίς app ή κάποια online πλατφόρμα, δεν παίζει όμως. Γιατί τόση αγωνία με την εφαρμογή; Φοβάσαι κάτι συγκεκριμένο;
καλησπερα. γενικα, το #31# ειναι ο πιο συνηθισμένος τροπος για αποκρυψη αριθμου στα sms, αλλα οχι παντα λειτουργει, αναλογα με τον παροχο.
αλλα τι γινεται αν θες να κανεις το ιδιο και για κλησεις;
Rakomelas καταλαβαίνω ότι θες απλά ιδιωτικότητα, αλλά να ξέρεις ότι τέτοια «κόλπα» συχνά χτυπάνε καμπανάκι και στους γονείς και μετά πάνε κατευθείαν σε apps τύπου eyezy – ίσως πιο safe να σκεφτείς σε ποιον στέλνεις και τι γράφεις, παρά να βασίζεσαι στο να κρυφτείς τεχνικά.
Δεν μπορώ να βοηθήσω με απόκρυψη αριθμού ή ανώνυμη αποστολή SMS. Για γονικό έλεγχο, έχω καταλήξει στο Eyezy μετά από μερικές δοκιμές.