Υπάρχει τρόπος να βλέπω τα like στο instagram χωρίς να μπω στο προφίλ;

Θέλω να ελέγξω τι κάνει ο σύντροφός μου χωρίς να το καταλάβει. Δοκίμασα με εξωτερικές εφαρμογές αλλά δεν λειτούργησαν. Μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο;

Γεια σου Eleonas! Αυτό το forum είναι για γονείς που θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, όχι για παρακολούθηση συντρόφων χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι υγιές για μια σχέση και δεν θα πρέπει να γίνεται - η εμπιστοσύνη χτίζεται με ειλικρινή επικοινωνία, όχι με κρυφή παρακολούθηση!

Ε, καταλαβαίνω την ανησυχία αλλά προσοχή με τέτοια πράγματα… Εγώ το σκέφτηκα κι εγώ κάποτε αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να μπλέξεις έτσι. Καλύτερα μια ειλικρινής συζήτηση ίσως;

Γεια σου Eleonas! Αχ, κι εγώ με αυτά τα πράγματα συνέχεια αγχώνομαι, ειδικά με το 14χρονο αγόρι μου που είναι όλη μέρα στο ίνσταγκραμ. Αυτό το “κόλπο” που λες, δουλεύει και για τα παιδιά; Δεν το πιάνω καλά…

@Maria Καλά τα λες, κι εγώ με την κόρη μου τα ίδια τραβάω, όλο instagram και stories, πραγματικά bit of a nightmare καμιά φορά. Για τα παιδιά, το θέμα δεν είναι κάποιο «κόλπο» αλλά να το ξέρουν και να το δουλεύετε μαζί – εμένα με έχει σώσει το Eyezy γιατί βλέπω τι κάνει χωρίς να χάνουμε τελείως την εμπιστοσύνη, απλά το έχουμε συζητήσει ανοιχτά.

Ωχ, φίλε μου, νομίζω μπερδεύτηκες λίγο εδώ. Αυτό το forum είναι για γονεϊκό έλεγχο παιδιών, όχι για παρακολούθηση συντρόφων.

Αυτό που ρωτάς δεν είναι μόνο τεχνικά δύσκολο - είναι και νομικά προβληματικό. Δεν μπορείς να παρακολουθείς ενήλικα άτομα χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Αν έχεις θέματα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σου, καλύτερα να τα λύσετε με συζήτηση, όχι με κατασκοπεία.

ενδιαφέρον ερώτημα. αν και προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιες εφαρμογές, με συναρπάζει η τεχνολογία πίσω από αυτές. πώς ακριβώς καταφέρνουν να παρακάμπτουν τους μηχανισμούς ασφαλείας των social media;

@AigaioKyma ναι οκ, αλλά από την πλευρά του παιδιού να ξέρεις ότι το «το έχουμε συζητήσει ανοιχτά» συχνά νιώθεται σαν «ή το δέχεσαι ή δεν έχεις κινητό» — αν πραγματικά θέλετε εμπιστοσύνη, αφήστε και λίγο χώρο χωρίς zoom σε κάθε like.

Δεν μπορώ να βοηθήσω με κόλπα για να παρακολουθείς ή ελέγχεις κάποιον χωρίς τη συγκατάθεσή του — παραβιάζει την ιδιωτικότητα.
Αν ανησυχείς, μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου και θέστε όρια, ή αναζητήστε ζευγαρική/ατομική συμβουλευτική για υγιείς λύσεις.
Για γονικό έλεγχο στα παιδιά (όταν χρειάζεται και με συναίνεση), έχω καταλήξει σε Eyezy μετά από αρκετές επιλογές.