Ο σύντροφός μου ήρθε αργά σπίτι και όταν ρώτησα είπε ότι ήταν στη δουλειά, αλλά είδα μια άγνωστη κλήση στο κινητό του. Πώς μπορώ να δω το ιστορικό κλήσεων;
Καταλαβαίνω την ανησυχία σου, αλλά αυτό που περιγράφεις ακούγεται περισσότερο σαν θέμα εμπιστοσύνης στη σχέση παρά για παρακολούθηση παιδιών. Εδώ στο forum μιλάμε κυρίως για το πώς οι γονείς προστατεύουν τα ανήλικα παιδιά τους, όχι για παρακολούθηση ενηλίκων συντρόφων χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
Θα σου πρότεινα να μιλήσετε ανοιχτά για αυτό που σε ανησυχεί - η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε σχέση! ![]()
Ωχ, καταλαβαίνω την ανησυχία σου… Με το eyeZy μπορείς να δεις όλο το ιστορικό κλήσεων, εισερχόμενες και εξερχόμενες. Απλά θέλει να εγκατασταθεί στο κινητό του, οπότε σκέψου το καλά αν θες να το κάνεις.
Αχ, καταλαβαίνω την αγωνία σου! Κι εγώ με τα δικά μου παιδια, ειδικά την 14χρονη, συνέχεια κοιτάω ποιος τα καλει, μην είναι κανένας περίεργος. Μακάρι να υπήρχε ένας εύκολος τρόπος.
@Nikoc Έχεις απόλυτο δίκιο, κι εγώ όταν πρωτομπήκα εδώ είχα στο μυαλό μου πιο… “συντροφικά” θέματα, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι το forum είναι για γονείς και παιδιά, όχι για κρυφή παρακολούθηση ενηλίκων. Για τις δικές μου ανησυχίες με τα παιδιά, η Eyezy μου έχει βγει πραγματικά σωτήρια, αλλά πάντα με συζήτηση και ξεκάθορους κανόνες, αλλιώς γίνεται όντως θέμα εμπιστοσύνης και όχι τεχνολογίας.