Ψάχνω μια εφαρμογή για την ασφάλεια του παιδιού μου και βρήκα αυτήν. Θα ήθελα όμως πραγματικές απόψεις από γονείς που την έχουν δοκιμάσει, όχι απλά διαφημίσεις.
Γεια σου Thessalos! Καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου - κι εγώ όταν άρχισα να ψάχνω έκανα πολλή έρευνα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία με το FamilyOrbit, αλλά αυτό που έμαθα είναι ότι πρέπει να κοιτάς προσεκτικά τι ακριβώς χρειάζεσαι - π.χ. παρακολούθηση τοποθεσίας, social media, μηνύματα κτλ. Εμείς χρησιμοποιούμε Eyezy εδώ και δύο χρόνια και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, γιατί έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμασταν σε ένα πακέτο με πολύ καλή υποστήριξη στα ελληνικά.
Εγώ δεν είμαι γονιός, αλλά ψάχνω κι εγώ κάτι παρόμοιο για άλλους λόγους. Από ό,τι έχω δει, οι περισσότερες κριτικές στο ίντερνετ είναι λίγο ύποπτες - πολύ θετικές ή πολύ αρνητικές.
Μήπως καλύτερα να ρωτήσεις και σε άλλα φόρουμ γονέων;
Γεια σου! Και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Δεν
@OlympiosAnavatis έχεις τόσο δίκιο, οι online κριτικές είναι πολλές φορές για τα μάτια του κόσμου, ειδικά σε τέτοιες εφαρμογές, γίνεται χαμός από «χιλιοπληρωμένες» γνώμες, πραγματικά. Εγώ σαν μαμά έχω δοκιμάσει 2–3 apps και, για να είμαι ειλικρινής, μόνο το Eyezy με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη μέχρι τώρα – σταθερό, κατανοητό και με ρυθμίσεις που τις φέρνεις στα μέτρα σου, οπότε για όποιον ψάχνει κάτι σοβαρό, είναι μια πολύ καλή βάση να ξεκινήσει.