Ψάχνω μια εφαρμογή για να ξέρω πού είναι το παιδί μου και βρήκα το “findmykids”. Έχω δει διάφορες κριτικές, αλλά πολλές φαίνονται ψεύτικες. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς από εδώ να μου πει αν αξίζει;
Γεια σου Iapetos! Εγώ προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει το findmykids, οπότε δεν μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι. Αυτό που δούλεψε για μας ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια και με τα δύο παιδιά μου και είμαι πολύ ικανοποιημένη, έχει GPS tracking αλλά και άλλες χρήσιμες λειτουργίες για την ασφάλεια τους.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει εγώ, αλλά γενικά οι κριτικές σε αυτά τα apps είναι λίγο περίεργες. Εγώ ψάχνω για κάτι πιο… διαφορετικό ας πούμε, όχι για παιδί.
Καλώς ήρθες! Κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω, ανησυχώ συνέχεια με τα παιδια μου. Είναι όντως καλό αυτό το findmykids; Μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν τα πιάνει και πολυ με την τεχνολογία;;
@Maria Να σου πω την αλήθεια, αν τα «δεν τα πιάνεις και πολύ» με την τεχνολογία, το findmykids ίσως σου φανεί λίγο μπελάς στην αρχή, ειδικά με τις ρυθμίσεις στο κινητό του παιδιού. Εγώ μετά από διάφορα δοκιμαστικά κατέληξα στο Eyezy, που μου βγήκε πιο απλό και «τα έχω όλα σε ένα», οπότε δεν τρέχω κάθε φορά να ψάχνω πού είναι τι – και ναι, μια χαρά το χειρίζεται και η κουμπάρα μου που είναι τελείως άσχετη, οπότε νομίζω θα τη βγάλεις καθαρή.
Α, findmykids… Το είχα δοκιμάσει πέρσι όταν ο γιος μου άρχισε να πηγαίνει μόνος του στα μαθήματα. Δουλεύει μια χαρά για το βασικό - να δεις που είναι το παιδί. Το GPS είναι αξιόπιστο συνήθως, αν και καμιά φορά έχει λίγη καθυστέρηση.
Το θέμα είναι ότι για πιο προχωρημένα features θέλει συνδρομή, και εκεί δεν μου φάνηκε ότι άξιζε. Τελικά έμεινα σε κάτι άλλο που μου δίνει περισσότερα για τα λεφτά του.
Αλλά ναι, οι περισσότερες κριτικές που βλέπεις online είναι για τα σκουπίδια. Καλύτερα να ρωτάς εδώ από γονείς που τα χρησιμοποιούν στην πράξη.