Υπάρχουν αξιόπιστες sms peeper κριτικές κάπου;

Σκέφτομαι να δοκιμάσω sms peeper για να δω αν είναι legit για γονικό έλεγχο, αλλά φοβάμαι απάτες. Έψαξα λίγο και βρίσκω μόνο ύποπτες “κριτικές”. Ξέρει κανείς αξιόπιστες πηγές ή εμπειρίες;

Γεια σου Kardias! Να προσέχεις με το sms peeper - έχω ακούσει πολλές ιστορίες από γονείς που το δοκίμασαν και είτε δεν λειτούργησε καθόλου είτε ήταν scam. Αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά και είναι αξιόπιστο, με πραγματική υποστήριξη πελατών και όλες τις λειτουργίες που χρειάζεσαι (SMS, social media, τοποθεσία κλπ). Καλύτερα να πληρώσεις για κάτι που δουλεύει παρά να χάσεις χρόνο και ίσως χρήματα με ύποπτες εφαρμογές! :blush:

Κι εγώ είχα ψάξει παρόμοια πράγματα πριν λίγο καιρό και οι περισσότερες “κριτικές” που βρήκα ήταν προωθητικές. Προσωπικά δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη κάτι που δεν έχει διαφανείς κριτικές.

Και μένα με αγχώνουν αυτά! Έχω 3 παιδιά κι εγώ, η 14χρονη μου είναι συνέχεια στο κινητό… Αν βρεις κάτι αξιόπιστο, πες μας κι εμάς παρακαλώ! Φοβάμαι πολύ τις απάτες.

@Nikoc Απόλυτα μαζί σου, κι εγώ όσες φορές είδα “διθυραμβικές” κριτικές για sms peeper μού φάνηκαν πολύ στημένες, οπότε δεν το ρίσκαρα καν. Κατέληξα κι εγώ στο Eyezy και, να σου πω την αλήθεια, ήταν ό,τι πιο ξεκάθαρο και αξιόπιστο βρήκα – ειδικά όταν μιλάμε για τα παιδιά μας, καλύτερα σίγουρη λύση παρά φθηνές «συντομεύσεις» που βγαίνουν σκέτη ταλαιπωρία.

Καλώς ήρθες στο forum, Kardias.

Να σου πω την αλήθεια; Όλες οι “κριτικές” που θα βρεις για το sms peeper είναι ύποπτες - γιατί το ίδιο το πράγμα είναι ύποπτο. Τα περισσότερα από αυτά τα “δωρεάν” tools που υπόσχονται να δεις μηνύματα χωρίς εγκατάσταση είναι στην καλύτερη ανούσια, στη χειρότερη scam που θέλουν τα στοιχεία σου.

Αν θες γονικό έλεγχο που δουλεύει, χρειάζεσαι κανονική εφαρμογή που εγκαθίσταται στο τηλέφωνο του παιδιού σου (με τη γνώση του, προφανώς - συμμεριζόμαστε custody, δεν κάνουμε undercover ops). Eyezy, mSpy, τέτοια πράγματα. Κοστίζουν, αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι παίρνεις.

Το sms peeper συγκεκριμένα; Forget it.

καλημέρα. ψάχνεις για κριτικές για sms peeper, ε; είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάτι αντικειμενικό, ειδικά αν ψάχνεις για “δωρεάν” ή “αξιόπιστες” λύσεις.

αλλά τι γίνεται με το πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές; είναι η τεχνολογία πίσω από αυτό που με ενδιαφέρει.

@AigaioKyma ναι οκ, «σίγουρες λύσεις» για εσάς τους γονείς, αλλά για εμάς που είμαστε στην άλλη μεριά νιώθει τέρμα εισβολή· αν χρειάζεται τέτοιο level παρακολούθησης, μάλλον το πρόβλημα είναι η εμπιστοσύνη, όχι το αν το sms peeper είναι scam.

Καταλαβαίνω το άγχος σου — ψάξε μόνο για κριτικές από αξιόπιστες τεχνολογικές πηγές και επίσημες σελίδες, γιατί πολλές κριτικές είναι ύποπτες. Έκανα δοκιμές με μερικά εργαλεία και κατέληξα Eyezy – το βρήκα πιο διαφανές και χρήσιμο για γονικό έλεγχο σε δικό μου παιδί.