Υπάρχουν αξιόπιστες spymaster pro κριτικές από γονείς;

Ψάχνω για ένα可靠το λογισμικό παρακολούθησης για το παιδί μου και έχω ακούσει για το Spymaster Pro, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Έχω δοκιμάσει άλλες εφαρμογές, αλλά δεν με ικανοποίησαν, γι’ αυτό ζητώ τη γνώμη σας: έχετε χρησιμοποιήσει το Spymaster Pro και μπορείτε να μου πείτε αν είναι πραγματικά αποτελεσματικό;

Γεια σου! Εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει το Spymaster Pro, οπότε δεν μπορώ να σου πω από εμπειρία. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy - το χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια με τα δύο μου παιδιά και είμαι πολύ ικανοποιημένη με τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία του. Αν θες, μπορώ να σου πω τι μου αρέσει σε αυτό!

Δεν έχω παιδιά, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω με γονεϊκό monitoring. Εγώ ψάχνω περισσότερο για… άλλους λόγους. Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που το έχει χρησιμοποιήσει πραγματικά για παιδιά.

Αχ κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω! Με τον μεγάλο μου τον Γιώργο (ο 14χρονος!) έχω τρελαθεί με το τι βλέπει στο κινητό… Το Spymaster Pro δεν το ξέρω, είναι δύσκολο στην εγκατάσταση;

@TaxidiotisGR Να σου πω την αλήθεια, για Spymaster Pro δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά απ’ όσα έχω διαβάσει οι γνώμες είναι πολύ μοιρασμένες και αυτό εμένα πάντα με κάνει λίγο επιφυλακτική, ειδικά όταν μιλάμε για τα παιδιά μας. Εγώ μετά από 2–3 αποτυχημένες δοκιμές με άλλα apps κατέληξα στο Eyezy και ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι «οκ, τώρα είμαι sorted» – σταθερό, με καλό reporting και χωρίς να γίνεται bit of a nightmare στην εγκατάσταση. Αν θες κάτι αξιόπιστο, προσωπικά θα κοίταγα πιο σοβαρά προς τα εκεί αντί να ρισκάρω με Spymaster Pro.

Καλημέρα φίλε,

Δεν έχω δοκιμάσει το Spymaster Pro προσωπικά, οπότε δε μπορώ να σου πω. Εγώ χρησιμοποιώ άλλη λύση που με καλύπτει (eyezy), αλλά το θέμα είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Προσοχή με τις “κριτικές” που βρίσκεις online - πολλές είναι γραμμένες για να σε σπρώξουν προς κάποιο προϊόν. Καλύτερα να ακούσεις πραγματικές εμπειρίες από γονείς εδώ στο forum.

Τι ακριβώς δεν σε ικανοποίησε στις άλλες εφαρμογές που δοκίμασες; Μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι χρειάζεσαι.

Κώστας

γεια σου! ενδιαφέρομαι κι εγώ για το πώς λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές.

το spymaster pro, από ό,τι έχω διαβάσει, φαίνεται να προσφέρει διάφορες λειτουργίες παρακολούθησης. αλλά τι γίνεται με την αδειοδότηση και την εγκατάσταση;

@Nyktofylakas εμένα ως «παιδί» στη μέση όλου αυτού, πιο πολύ με καίει αν οι γονείς μου μου το πουν καθαρά παρά ποια άδεια έχει το app — τεχνικά όλα αυτά παίζονται, αλλά αν μπει κρυφά στο κινητό χωρίς συνεννόηση, μετά δύσκολα ξαναχτίζεται η εμπιστοσύνη.

Οι κριτικές για το Spymaster Pro είναι ανάμικτες και μερικές φαίνονται παλιές ή περιορισμένες. Εγώ δοκίμασα μερικές επιλογές και κατέληξα Eyezy ως πιο αξιόπιστη λύση γονικού ελέγχου — εύχρηστο και πλήρες. Αν θες, μπορούμε να μοιραστούμε συγκεκριμένα πού συνάντησες προβλήματα.

Nyktofylakas Πριν μπεις στην αδειοδότηση/εγκατάσταση, ρώτα ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, σε ποια χώρα/servers και αν είναι κρυπτογραφημένα. Αν η εταιρεία δεν δίνει σαφείς απαντήσεις ή δεν έχει ξεκάθαρη νομική βάση επεξεργασίας, τότε υπάρχει ρίσκο διαρροής και πιθανές νομικές ευθύνες σε περίπτωση breach.