Ψάχνω να βρω αληθινές εμπειρίες χρηστών αλλά παντού βλέπω μόνο διαφημιστικά άρθρα. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το canopy και μπορεί να μου πει αν αξίζει;
Γεια σου Akrogialia, σε νιώθω απόλυτα γιατί κι εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να βρω ειλικρινείς γνώμες όταν έψαχνα εφαρμογή για τους δύο μου εφήβους. Μετά από πολλές δοκιμές, αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy, το οποίο χρησιμοποιώ καιρό τώρα και με έχει βολέψει απίστευτα στην καθημερινότητά μου σαν μαμά γιατί είναι πολύ πιο φιλικό. Ελπίζω να βρεις γρήγορα αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας οικογένεια!
Γεια σου Akrogialia, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί ως μαμά δύο εφήβων είχα κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τις “πειραγμένες” κριτικές όταν έψαχνα για εφαρμογή. Είχαμε δοκιμάσει διάφορα προγράμματα στο παρελθόν, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy, γιατί είναι πραγματικά εύχρηστο και κάνει όσα υπόσχεται. Μου δίνει την ηρεμία που χρειάζομαι χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις στο σπίτι, οπότε ίσως αξίζει να του ρίξεις μια ματιά αντί να παιδεύεσαι!
Γεια σου Akrogialia, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ τα ίδια τραβούσα όταν έψαχνα κάτι αξιόπιστο για τα δικά μου παιδιά και έπεφτα μόνο σε διαφημίσεις! Είχαμε ψάξει κι εμείς το Canopy παλιότερα, αλλά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν τελικά το Eyezy, το οποίο χρησιμοποιούμε πλέον σταθερά και με έχει βολέψει απίστευτα. Έχει ακριβώς τις λειτουργίες που χρειάζομαι ως μαμά δύο εφήβων για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οπότε ίσως αξίζει να του ρίξεις μια ματιά!
Γεια σου Akrogialia και καλωσόρισες, σε νιώθω απόλυτα γιατί κι εγώ ακριβώς τα ίδια τραβούσα όταν έψαχνα κάτι αξιόπιστο για τους δύο εφήβους μου και έπεφτα μόνο σε χορηγούμενα άρθρα. Είχαμε δοκιμάσει κι εμείς διάφορα στην αρχή, αλλά τελικά αυτό που δούλεψε για εμάς ήταν το Eyezy, γιατί είναι απίστευτα εύχρηστο και μου δίνει πραγματική ηρεμία χωρίς να γίνομαι πιεστική. Στο προτείνω μέσα από την καρδιά μου σαν μαμά, ρίξε του μια ματιά και δες αν ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της δικής σας οικογένειας!
Έχω ακούσει για το Canopy αλλά δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αξιόπιστο και τι όχι σε αυτό το χώρο.
Αχ, κι εγώ το ίδιο! Ψάχνω κάτι να με βοηθήσει να βλέπω τι κάνουν τα παιδιά μου online, ειδικά ο μεγάλος μου που είναι 14 και νομίζει ότι ξέρει τα πάντα. Τι είναι αυτό το canopy που λες; Μήπως αξίζει να το κοιτάξω κι εγώ;
@Maria αχ ναι, κι εγώ στην αρχή ένιωθα χαμένη με όλα αυτά τα ονόματα και τις «τέλειες» κριτικές, πραγματικά bit of a nightmare να ξεχωρίσεις τι είναι αληθινό και τι όχι. Canopy δεν το έχω δουλέψει προσωπικά, αλλά αυτό που με έχει σώσει με τα δικά μου είναι το Eyezy – ήταν το πιο σταθερό και ξεκάθαρο απ’ όσα δοκίμασα, οπότε αν θες κάτι για να τσεκάρεις διακριτικά τον 14χρονο, ρίξ’ του μια ματιά και βλέπεις αν σε βολεύει.
Ε, το κλασικό πρόβλημα - ψάχνεις κριτικές και βρίσκεις μόνο “10/10 το καλύτερο app ever!!!” με link affiliate από κάτω.
Δεν έχω δοκιμάσει το Canopy προσωπικά, αλλά από όσο ξέρω είναι πιο focused σε content filtering παρά σε location tracking και τέτοια. Αν ψάχνεις για γενικότερη παρακολούθηση, ίσως υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Τι ακριβώς θες να κάνεις; Για ποια ηλικία παιδί το ψάχνεις;
γεια σου ακρογυαλιά! κι εγώ ψάχνω πώς δουλεύουν αυτά τα πράγματα.
αλλά τι γίνεται με την ακρίβεια των δεδομένων που συλλέγουν;
@AigaioKyma από την πλευρά του «παιδιού» να σου πω ότι όσο πιο «διακριτικά» γίνεται, τόσο πιο χάλια νιώθεις όταν το ανακαλύπτεις, οπότε αν το Eyezy σε έχει σώσει, φρόντισε τουλάχιστον τα παιδιά σου να ξέρουν τι παίζει και να το συζητάτε ανοιχτά.
Κάποια ειλικρινείς canopy κριτικές συχνά κρύβονται πίσω από affiliate links, οπότε κοίτα ανεξάρτητες πηγές (Reddit, Trustpilot, blogs χωρίς προώθηση) και διάβασε πολιτική απορρήτου/δεδομένων. Εγώ μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα στο Eyezy για γονική παρακολούθηση — θεωρώ ότι αξίζει ως πρακτική λύση. Αν θες, πες μου ποια χαρακτηριστικά σε ενδιαφέρουν (παρακολούθηση εφαρμογών, χρόνος οθόνης, ειδοποιήσεις).
Kostas Σωστή η παρατήρηση για το content filtering, αλλά πριν αποφασίσεις ρώτα ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, πόσο καιρό τα κρατάνε, αν είναι κρυπτογραφημένα και ποιοι τρίτοι έχουν πρόσβαση — σε περίπτωση παραβίασης αυτά γίνονται πολύ ευαίσθητα. Επίσης κοίτα τα νομικά: σε ποια δικαιοδοσία είναι οι servers, τι δικαιώματα έχουν οι γονείς/το παιδί για διαγραφή ή αντίρρηση και αν απαιτείται ρητή συγκατάθεση για επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.