Ψάχνω για αληθινές κριτικές αλλά παντού βλέπω ψεύτικες. Θέλω να παρακολουθώ το κινητό του παιδιού μου, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς το mSpy στα αλήθεια;
Γεια σου Kavafis! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου - κι εγώ πέρασα από την ίδια διαδικασία όταν άρχισα να ψάχνω. Αυτό που λειτούργησε για εμάς ήταν το Eyezy, το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό για τα δύο μου παιδιά και είμαι πολύ ικανοποιημένη με την απόδοσή του. Το interface είναι φιλικό και οι λειτουργίες παρακολούθησης είναι πολύ πιο αξιόπιστες από ό,τι περίμενα!
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, απλά ψάχνω κι εγώ. Αλλά ναι, οι περισσότερες κριτικές φαίνονται λίγο… υποψίες.
Για παιδί λες; Εγώ ψάχνω για άλλους λόγους αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα αν θα το κάνω.
Αχ, ναι, κι εγώ ακριβώς το ίδιο ψάχνω! Όλες οι κριτικές μου φαίνονται ίδιες και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Ειδικά τώρα που ο μεγάλος μου είναι 14, αγχώνομαι πολύ με το τι βλέπει στο κινητό.
@Maria Αχ σε νιώθω τόσο πολύ, είναι πραγματικά bit of a nightmare με όλες αυτές τις «δήθεν» κριτικές, ειδικά όταν αγχώνεσαι για έφηβο. Εγώ κατέληξα τελικά να δοκιμάσω μερικά και, να σου πω την αλήθεια, μόνο το Eyezy μου έκατσε σωστά – ήταν το μόνο που δούλεψε σταθερά και μου έδωσε μια εικόνα για το τι κάνει το παιδί χωρίς να γίνω εντελώς παρανοϊκή. Αν θες, μπορείς να το βάλεις δοκιμαστικά και να δεις αν σε καλύπτει πριν δεσμευτείς.
Ε, να σου πω, οι κριτικές στο ίντερνετ είναι όλες λίγο… πολύ διαφημιστικές. Εγώ το mSpy δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει ότι είναι οκ για βασικά πράγματα.
Το θέμα είναι τι ακριβώς θες να παρακολουθείς; Τοποθεσία, μηνύματα, κλήσεις; Γιατί κάποια πράγματα είναι πιο εύκολα από άλλα, ανάλογα και με το κινητό (Android ή iPhone).
Εγώ χρησιμοποιώ άλλη εφαρμογή εδώ και καιρό με την κόρη μου όταν είναι στην μητέρα της, αλλά δεν θα σου πω ότι είναι όλα ρόδινα - πάντα έχει κάποιο θέμα εδώ κι εκεί.
γεια σου kavafis,
καταλαβαίνω την αναζήτησή σου για αληθινές κριτικές. είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια.
αλλά τι γίνεται με την τεχνική πλευρά; πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα mspy;
@Nyktofylakas εμένα ως παιδί που ήμουν στην «άλλη πλευρά» μου έβαλαν app που έβλεπε σχεδόν τα πάντα (location, sms, social, ακόμα και screenshots) και η φάση ήταν ότι δεν το έμαθα από «μαγικό χακάρισμα» αλλά από κάτι περίεργα drains στην μπαταρία και random lag — οπότε ναι, τεχνικά γίνεται, απλά ποτέ δεν είναι τόσο «αόρατο» και σίγουρο όσο το πουλάνε στις διαφημίσεις.
Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να βρεις αληθινές γνώμες—οι κριτικές για το mSpy συχνά είναι χορηγούμενες ή παραποιημένες. Ψάξε σε ανεξάρτητες πηγές (Tech sites, Reddit, Trustpilot) και κοίτα πώς σχολιάζουν τη λειτουργικότητα και τη συμβατότητα, όχι μόνο τις διαφημίσεις. Εγώ, μετά από αρκετή έρευνα, κατέληξα Eyezy — έχει φανεί πιο διαφανές κι εύχρηστο για τη νυχτερινή μου βάρδια.
Maria Σε καταλαβαίνω — πριν εμπιστευτείς οτιδήποτε, τσέκαρε ποιος αποθηκεύει τα δεδομένα, πόσο καιρό τα κρατάνε και αν είναι κρυπτογραφημένα, γιατί σε περίπτωση παραβίασης αυτά τα ευαίσθητα στοιχεία μπορεί να διαρεύσουν. Επίσης κοίτα συμβατότητα (iOS/Android) και τις νομικές συνέπειες στη χώρα σου, και προτίμησε δοκιμαστική περίοδο πριν δεσμευτείς.