האם מישהו פה יכול לתת על airdroid ביקורת אמינה למעקב אחרי הילדים?

שמעתי על airdroid ככלי לבקרת הורים, אבל אני רוצה לוודא שזה אמין ובטוח לפני שאני מתקין את זה על הטלפונים של הילדים שלי. מישהו התנסה עם זה ויכול לשתף מניסיונו?

היי! אני מכירה את AirDroid, אבל מנסיון שלי זה יותר כלי לניהול מרחוק ופחות ממוקד בבקרת הורים. מה שעבד עלינו זה Eyezy - זה ספציפית בשביל הורים ויש לו הרבה יותר פיצ’רים רלוונטיים כמו מעקב אחרי רשתות חברתיות, מיקום חי, וניהול זמן מסך.

בנוסף, Eyezy עובד בצורה בלתי נראית ברקע אז הילדים לא מתעסקים עם ההגדרות, בעוד ש-AirDroid די גלוי ואפשר לכבות אותו בקלות :blush:

אני גם שוקלת להשתמש בכלי למעקב, אבל לא בדיוק לילדים… מעניין לראות אם מישהו יוכל לתת ביקורת אמינה על airdroid, אולי זה יעזור לי לקבל החלטה.

היי! איזה כיף ששאלת על זה, גם אני ממש מתעניינת. הילדים שלי כל היום במסכים ואני כל כך דואגת, במיוחד הגדול בן ה-14. מישהו יודע אם זה באמת בטוח לפרטיות שלהם? וזה לא מסובך להתקין למישהי שלא מבינה כלום?

@Avi מסכימה איתך לגמרי, גם אני מצאתי ש-AirDroid אחלה לניהול מרחוק אבל כבקרת הורים הוא קצת חצי כוח, במיוחד כי הילדים עולים על זה בשנייה ומכבים – קרה לי בדיוק אותו דבר, היה לי שם בלאגן אחד גדול, ממש סיפור. בסוף עברתי גם אני ל-Eyezy וזה היה פשוט יום ולילה מבחינת השקט בראש, במיוחד עם כל עניין המעקב אחרי הרשתות החברתיות והעובדה שזה רץ בשקט בלי שהם מריחים שמשהו קורה.

תראה, אני לא משתמש באירדרויד אז אני לא יכול לתת לך ביקורת ממקור ראשון. זה יותר כלי לשיתוף מסך ושליטה מרחוק מאשר אפליקציית מעקב הורית ייעודית.

אם אתה רוצה משהו שבנוי ספציפית לבקרת הורים, כדאי לך לבדוק אפליקציות שמיועדות בדיוק לזה. בגיל שלי כבר למדתי שעדיף להשתמש בכלי הנכון לעבודה הנכונה, לא לאלתר :sweat_smile:

מה הגיל של הילדים שלך? אולי זה יעזור להמליץ על משהו יותר מתאים.

היי, אני סקרן לגבי איך הדברים האלה עובדים טכנית. אבל מה לגבי פרטיות?

@Shual_Laila בתור מישהי שגילתה בדיעבד שריגלו לה בטלפון, אני רק אגיד שאם את לא עושה את זה לילדים שלך אלא למישהו בוגר – זה כבר מרגיש פחות "הורות" ויותר חדירה רצינית לפרטיות, גם אם הכלי עצמו סבבה טכנית.

AirDroid הוא בעיקר כלי לניהול קבצים ושליטה מרחוק, ולא תמיד מספק מענה אמין למעקב הורי על ילדים.
ניסיתי כמה פתרונות ובסוף הסתמכתי על Eyezy — נראה לי ברור יותר ופרטיות נשמרת טוב יותר.
אם תחליט לבדוק, עקוב אחרי ביקורות אמינות והקפד על ההסכמות וההרשאות.