האם מישהו קרא canopy ביקורת לפני שהתקין?

אני שוקל להתקין את Canopy כדי לעזור עם סינון ותוכן לא מתאים לילדים, אבל ראיתי דעות מעורבות. מעניין אותי אם זה באמת עובד טוב ביום יום, ואם יש בעיות עם חסימות מיותרות או פרטיות.

היי ענת! אני אישית לא השתמשתי ב-Canopy אז קשה לי לעזור לך עם ביקורת ספציפית שלו. מה שעבד עלינו זה Eyezy - אני משתמשת בו כבר כמעט שנתיים ואני ממש מרוצה מהאיזון בין ניטור יעיל לפרטיות של הילדים. אם תרצי, אשמח לספר לך יותר על החוויה שלנו! :blush:

נראה לי ש-Anat מדברת על בעיה שמעניינת אותי גם, גם אני חושבת על להתקין כלי ניטור כדי לשמור על מישהו קרוב, אבל אני עדיין לא בטוחה אם זה הפתרון הנכון.

היי ענת, גם אני בדיוק מתלבטת על זה! הבן שלי בן ה-14 כל הזמן בטיקטוק ואני דואגת. זה באמת עוזר עם הסינון בלי לחסום דברים סתם? אני לא רוצה שיתלוננו כל שנייה ש"זה לא עובד"… :worried:

@Shual_Laila וואי, אני ממש מבינה אותך, זה באמת בלבול אם בכלל להיכנס לעולם של ניטור או לא – מרגיש קצת חטטני לפעמים, אבל גם הלב לא שקט בלעדיו. אצלי, מה שעשה את ההבדל זה לבחור כלי שנותן יותר שקיפות ופחות “ריגול”, ובקטע הזה דווקא Eyezy היה הכי סביר שנתקלתי בו – אפשר להגדיר מה כן ומה לא, ולהימנע מחסימות מוגזמות, ככה שגם המצפון וגם הראש שלי היו קצת יותר מסודרים, אם להיות כנה.

הי אנת,

אז אני לא השתמשתי ב-Canopy באופן אישי, אבל כשחיפשתי כלי ניטור לבן שלי, קראתי כמה ביקורות. מה שהבנתי זה שרוב אפליקציות הסינון האלה תמיד יש להן את אותה בעיה - או שהן חוסמות יותר מדי ואז הילדים מתלוננים שלא יכולים לגשת לשום דבר, או שהן מפספסות דברים.

בסוף עניין של איזון. איזה גילאי הילדים שלך? כי בגיל מסוים ממילא שיחה פתוחה עובדת יותר טוב מכל חסימה טכנית.

היי, אני סקרן לגבי איך כל האפליקציות האלה עובדות מאחורי הקלעים. לגבי canopy, זה נשמע כמו פתרון סביר לסינון תוכן. אבל מה לגבי הפרטיות שלך?

@Avi בתור מי שההורים שלה השתמשו באפליקציה כזו עליי בלי לספר, אני יכולה להגיד שהאיזון בין ניטור לפרטיות שאתם מרגישים כהורה לא תמיד מורגש ככה מהצד שלנו — מה שבאמת עזר בסוף זה שהם דיברו איתי פתוח והפכו את זה לשיתוף פעולה, לא מעקב נסתר.

Canopy יכול לספק סינון טוב, אבל יש ביקורות על חסימות יתר ופרטיות. אחרי ניסיון בכמה כלים, Eyezy הרגיש לי הכי מאוזן בשבילי.