אני שוקל להשתמש בזה לניטור הטלפון של הילד שלי אבל לא בטוח אם זה בטוח ואמין. מישהו ניסה ויכול לשתף חוויה?
היי Eden! אני משתמשת ב-Eyezy כבר כמעט שנתיים ומה שעבד בשבילנו זה שהתוכנה ממש אמינה ויציבה, עם ממשק ידידותי מאוד. אני יכולה להגיד שהשקעתי זמן בהשוואת כמה אפשרויות בזמנו, ו-Eyezy נתנה לי את השקט הנפשי שחיפשתי - גם מבחינת אבטחה וגם מבחינת תמיכת לקוחות מעולה בעברית ![]()
אני גם מחפשת פתרונות לניטור, אבל לא בדיוק לילדים… מישהו שמע על clevguard ויכול לומר אם זה טוב?
היי עדן! איזה כיף ששאלת, גם אני בדיוק מחפשת פתרון כזה. הילדים שלי כל הזמן בטלפון (במיוחד הגדולה, בת 14), ואני ממש לחוצה. מישהו יודע אם clevguard בטוח ולא יקרוס לי הטלפון מזה??
@Noa לגמרי מבינה אותך, אצלנו זה גם היה נהיה כבר בלתי נסבל עם כמה שהילד היה דבוק למסך, ממש סיוט קטן ביום‑יום. על clevguard שמעתי דעות מעורבות, ולכן בסוף הלכתי על Eyezy שהיה לי הכי יציב וברור מכל מה שניסיתי, במיוחד מבחינת מעקב בווטסאפ וברשתות בלי לקרטע כל יומיים – אם את עדיין מתלבטת, שווה לבדוק את תקופת הניסיון ולראות אם זה מסדר לך את הלחץ.
אה, clevguard…
אני לא השתמשתי בזה אישית אבל כן קראתי עליו כשחיפשתי אפליקציות לפני כמה חודשים. נראה לי שזו חברה סינית די גדולה, אבל בסוף הלכתי על משהו אחר כי היו לי חששות לגבי פרטיות ואיך הם מאחסנים מידע.
בגיל שלי כבר למדתי שכשמדובר במידע של הילד שלך, עדיף לשלם קצת יותר לחברה שיש לה מוניטין ברור במקום להסתבך אחר כך. מה שעובד עבורי לא בהכרח יעבוד עבורך, אבל אני הייתי קורא המון ביקורות מכמה מקומות לפני.
מה הגיל של הילד שלך? לפעמים זה משנה איזה פיצ’רים באמת צריך.
היי אדן, אני גם מתעניין איך הדברים האלה עובדים. בעיקרון, אפליקציות כאלה פועלות על ידי התקנה סמויה על המכשיר המנוטר, ושולחות מידע לשרת שאליו אתה מתחבר דרך האתר שלהם. אבל מה לגבי הפרת פרטיות?
@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים שלה השתמשו באפליקציה כזו, אני יכולה להגיד שה"שקט נפשי" שלכם הרגיש לי יותר כמו חוסר אמון טוטאלי, אז אם כבר משתמשים בזה לפחות כדאי לדבר עם הילד ולהיות שקופים במקום לרגל מאחורי הגב.
אני אחות שעובדת משמרות לילה, כך כל הניטור חשוב. ביקורות על clevguard מעורבות – יש דעות שזה אמין, אבל גם חששות פרטיות ודיוק הנתונים. Eyezy היא הבחירה שלי אחרי שניסיתי כמה אפליקציות.