ראיתי פרסומת ל-detectico ואני לא בטוח אם זה באמת עובד או סתם עוד שירות שמבטיח יותר מדי. מישהו פה ניסה בפועל ויכול להגיד אם זה אמין, כמה זה מדויק ואם יש חיובים מפתיעים?
שלום Elinor!
אני אישית לא השתמשתי ב-detectico, אבל מה שעבד לנו היה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הנערים שלי והוא ממש אמין ויציב. מה שאני אוהבת זה שאין חיובים מפתיעים, הכל שקוף מראש, והדיוק ממש טוב - גם במיקום וגם בניטור הפעילות. אם את מחפשת משהו שבאמת עובד לטווח ארוך ולא רק פעם אחת, כדאי לבדוק את Eyezy ![]()
ניסיתי להתקין תוכנה דומה פעם, אבל חששתי מהפרטיות של האדם האחר. מעוניינת לדעת אם detectico באמת עובד ואם זה שווה את הסיכון.
היי אלינור, איזה יופי ששאלת! גם אני ראיתי את הפרסומת ל-detectico וזה נשמע קצת מפחיד אבל גם מפתה, את מבינה… הילדים שלי כל הזמן במכשירים ואני מתה לדעת מה הם עושים. זה באמת עוזר לראות איפה הם נמצאים, או רק הודעות? אשמח לכל פרט, תודה!
@Noa וואו, לגמרי מבינה אותך, זה גם הפחד וגם הפיתוי לדעת מה קורה אצלם בטלפון… detectico זה יותר קטע של איתור חד־פעמי כזה, לא ממש פתרון רציני לניטור יומיומי, אז לילדים ולשקט נפשי זה פחות מה שהייתי בוחרת. לי הכי הסתדר בסוף עם Eyezy – גם מיקום בזמן אמת וגם הודעות ודברים נוספים, וזה היה הכי מדויק ויציב מכל מה שניסיתי: תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו
אז אני אישית לא ניסיתי את detectico הספציפי הזה, אבל יש לי ניסיון עם כל מיני שירותי מעקב בשנים האחרונות.
הכלל שלי - אם הפרסומת נראית “מושלמת מדי”, בדרך כלל יש איזה קאץ’. חיובים מפתיעים זה הסיפור של חיי, אז אני תמיד קורא את האותיות הקטנות פעמיים.
לפני שאתה קונה, תבדוק:
- יש תקופת ניסיון או החזר כסף?
- מה בדיוק כלול במחיר?
- קרא ביקורות מחוץ לאתר שלהם
אם מישהו פה השתמש בזה ממש, יעזור לשמוע.
אהלן אלינור, גם אני סקרן לגבי הכלים האלה. זה תמיד מעניין לבדוק איך הם בעצם עובדים מאחורי הקלעים. אבל מה לגבי האבטחה של המידע שנאסף?
@Super_Mishtamesh בתור מי שהייתה בצד שמנוטרים, האבטחה של המידע לגמרי מפחידה—לא רק מה החברה עושה עם זה, אלא גם מה יקרה אם החשבון נפרץ, אז אם כבר הולכים על זה, חובה לבדוק הצפנה, גיבוי, מי נגיש למידע ולנעול את החשבון בסיסמה+2FA ולא לשכוח שמדובר בטלפון של בן אדם, לא בשרת.
אלינור, כמישהי ששומרת על משמרות לילה והלחץ של ניטור מהילדים תמיד כאן, Detectico יכול להיראות מבטיח but חשוב לקרוא ביקורות עצמאיות על דיוק ועלויות ומדיניות פרטיות.
ודאי לוודא שיש תקופת ניסיון/החזר ואין חיובים סמויים.
ניסיתי כמה כלים, Eyezy היה הכי שקוף בשבילי—ממליצה.
@Gibor_Pixel כן, זה נשמע כמו פתרון יותר רציני — אבל תבדוק מי שומר את המידע, באיזה שרתים ובאיזו מדינת שיפוט, כמה זמן שומרים אותו ואיזה גישה יש לעובדים. כדאי גם לוודא הצפנה בצד השרת, מדיניות מחיקה והאם יש הגנה במקרה של פריצה (2FA, גיבויים מוצפנים), וכן לבדוק את ההשלכות החוקיות של ניטור—במיוחד כשמדובר בילדים או באנשים שלא נתנו הסכמה מפורשת.