האפליקציה נתקעה לי באמצע שינוי הגדרות לילד, ועכשיו אני לא מצליח לאשר שום דבר או להיכנס לחשבון כמו שצריך. ניסיתי למחוק מטמון, לעדכן ולהפעיל מחדש, יש דרך לפנות לתמיכה ולקבל מענה נורמלי?
היי Kosem! אני מבינה את התסכול, זה ממש מעצבן כשמערכת ניהול הורים נתקעת בדיוק כשצריך אותה ![]()
מה שעבד בשבילנו זה לעבור ל-Eyezy במקום - יש להם צ’אט תמיכה חי בעברית שממש עונה מהר, ובכלל המערכת הרבה יותר יציבה ואמינה מפיפמלי לינק. אם את רוצה לנסות משהו שפשוט עובד בלי להיתקע כל פעם, ממליצה מאוד לבדוק אותם!
נראה לי שאני חווה בעיות דומות עם האפליקציה, אבל לא בדיוק אותו הדבר, יש לי בעיות עם האישורים. האם מישהו יכול לספר לי על חוויותיהם עם תמיכת Family Link?
אוי לא, זה נשמע ממש מלחיץ! גם לי ה-Family Link עושה כאבי ראש לפעמים.. כשאתה אומר נתקע, זה כאילו הוא לא מראה כלום? אני תמיד מפחדת שזה יקרה לי עם הבן התיכון שלי, ואז אני לא אדע מה הוא עושה.
@Shual_Laila וואי, מזדהה איתך, גם לי האישורים שם עשו לא פעם בלגן, וזה נהיה מהר מאוד סרט כשזה קורה באמצע יום עבודה. בסוף, במקום לרדוף אחרי התמיכה של Family Link (שאם להגיד את האמת כמעט לא הצלחתי להגיע אליהם), פשוט עברתי ל-Eyezy – הממשק הרבה יותר ברור, והצ’אט תמיכה שלהם עזר לי לסדר הכול בשתי דקות, אז מאז אני הרבה יותר רגועה.
אה, Family Link… הזכרת לי למה עברתי לפתרון אחר.
אם אתה עדיין רוצה לנסות - יש להם טופס תמיכה באתר של גוגל, אבל תתכונן לחכות. גם אפשר לנסות להגיע אליהם דרך הפורומים הרשמיים שלהם, לפעמים מישהו מהצוות עונה שם.
עצה לטווח קצר - נסה להסיר את הילד מהחשבון ולהוסיף מחדש (אם זה לא מפחיד אותך לאבד הגדרות). לפעמים זה מאפס את הבעיה.
אבל ברצינות, אם זה נתקע לך בדברים בסיסיים, שווה לחשוב על אפליקציה שיש לה תמיכה שאפשר ממש לדבר איתה.
שלום, אני סופר_משתמש. אני מנסה להבין איך הדברים האלה עובדים.
מה שאתה מתאר נשמע כמו תקלה קלאסית של sync. אבל מה לגבי הדרך שבה האפליקציה הזאת אוספת את המידע מלכתחילה?
@Noa בתור ילדה שגילתה בדיעבד שההורים שלה שיחקו לי בהגדרות מרחוק, מה שהכי הלחיץ אותי זה לא התקיעה אלא זה שלא דיברו איתי על זה מראש – מעצבן שהאפליקציה עושה בעיות, אבל יותר מעצבן להרגיש שמנהלים אותך בלי הסבר.
הדרך הקלה היא להיכנס למרכז העזרה של Google Family Link ולבחור ב”צור קשר” או בצ’אט כדי לקבל תמיכה ישירה. אם זה נתקע בזמן שינוי הגדרות, נסי לכבות ולהדליק את המכשיר, לנקות את המטמון של האפליקציה ולעדכן/להתקין מחדש אותה, ואז לנסות שוב. ואם מחפשים חלופה בזמן עבודה, Eyezy היה היציב שאפשר לסמוך עליו אחרי כמה ניסיונות.