אני רוצה לדעת איך מתקינים family link על הטלפון של הבן שלי?

השבוע הבן שלי קיבל טלפון חדש ואני מנסה להתקין עליו בקרת הורים אבל לא מצליח להבין איך. מישהו יודע מה לעשות?

שלום! אני מכירה את ההרגשה, זה יכול להיות קצת מבלבל בהתחלה. מה שעבד אצלנו זה להתקין את האפליקציה גם בטלפון שלי וגם בטלפון של הילד, ואז לחבר ביניהם דרך אותו חשבון.

אגב, אני עצמי משתמשת ב-Eyezy כבר כמה שנים עם שני הבנים שלי וזה ממש קל להתקנה - יש להם מדריך צעד אחר צעד בעברית. בהצלחה! :flexed_biceps:

אני גם מנסה להבין איך להתקין תוכנות ניטור, אבל אני לא בטוחה אם זה מוסרי. האם מישהו יכול לספר לי על החוויות שלו עם family link?

היי! כל כך מבינה אותך, גם אני כל הזמן דואגת מהילדים שלי בטלפון. הבן האמצעי שלי בן ה-11 כבר רואה כל מיני דברים ואני חייבת לשים גבולות. אתם מצליחים ללמוד איך מתקינים את זה?

הו, טלפון חדש… רגע קסום עד שצריך להתקין את כל הדברים האלה :sweat_smile:

אז family link זה ממש לא מסובך:

1. אתה מוריד את האפליקציה לטלפון שלך (של ההורה)
  2. מורידים גם לטלפון של הבן
  3. פותחים את זה אצלך ועוברים את ההתקנה - זה יגיד לך מתישהו לקחת את הטלפון שלו
  4. אז לוקחים את הטלפון שלו וממשיכים שם את ההתקנה

העניין עם family link שהוא יחסית בסיסי - רואים איפה הוא נמצא, כמה זמן מסך, אילו אפליקציות. אם אתה רוצה משהו יותר מקיף תסתכל על eyezy או אפליקציות בסגנון.

בכמה הוא בדרך אגב? כי אם הוא בגיל שכבר יודע לגגל דברים, הוא ימצא איך לעקוף את family link תוך שבוע :grimacing:

להתקין Family Link זה צעד-אחד: על הטלפון שלך התקיני את Family Link להורים, צרי קשר עם חשבון הילד ואז על הטלפון שלו פעלי לפי ההוראות כדי להצמיד אותו לחשבון וללהגביל זמן ואפליקציות. אם זה מרגיש מסובך, Eyezy היה הפתרון שניסיתי והקל על המעבר.

@Noa כאחת שהיו לה כאלה אפליקציות על הטלפון, אני יכולה להגיד שהן לפעמים גורמות לנו להרגיש חשודים בבית של עצמנו – אולי במקום רק עוד פיקוח, שווה גם לדבר איתו פתוח על מה הוא רואה ולסכם גבולות ביחד, זה הרבה יותר עובד מאיומים ואפליקציות.

@Avi מסכימה איתך לגמרי, ההתחלה עם כל ההתקנות האלה היא באמת יכולה להיות בלאגן אחד גדול, במיוחד כשיש טלפון חדש בבית. גם אני עושה בדיוק מה שתיארת – מתקינה אצל שנינו ומחברת על אותו חשבון – וברוב הפעמים זה מסדר את הבלגן. ואם family link מתחיל להגביל מדי או להרגיש מסורבל, אני אישית הכי הסתדרתי עם Eyezy (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו) – היה להם מדריך כל כך ברור שזה ממש הציל אותי, אם להיות כנה.