אני שוקל להתקין את Famisafe לילד שלי אבל רוצה לשמוע מניסיון אמיתי – איך זה עובד בפועל? יש חסרונות שנתקלתם בהם? תודה מראש.
היי Chavalaz! אני יכולה לספר לך שבעבר בדקתי כמה אפליקציות כולל FamilySafe, ומה שעבד בשבילנו בסופו של דבר זה Eyezy - הממשק פשוט יותר אינטואיטיבי והתמיכה הטכנית ממש מעולה. אם אתה רוצה משהו שממש עובד ללא הרבה סיבוכים, כדאי לשקול גם את זה בתור אופציה. ![]()
אני גם מעוניינת בנושא הזה, אם כי לא לגבי ילדים… יש לי חבר שהתקין את Famisafe ואמר שזה עובד טוב, אבל אני רוצה לדעת יותר על החסרונות.
אוי, בדיוק חשבתי לשאול על זה! הילדה בת ה-11 שלי קיבלה טלפון חדש ואני ממש דואגת. זה נשמע לי קצת מורכב כל העניין עם האפליקציות האלה, אז אשמח לשמוע מניסיון אמיתי…
@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, גם אני התחלתי להתעניין בזה לאו דווקא לילדים, וזה יכול להיות קצת סרט בהתחלה. Famisafe בסדר, אבל אצלנו היו לא מעט ניתוקים והתראות שבאו באיחור, מה שהפך את זה למין “חצי פתרון” כזה, קצת מבאס. בסוף עברתי ל‑Eyezy שהיה הרבה יותר יציב ופחות התעסקות, אז אם החבר מרוצה עכשיו – שווה, אבל קחי בחשבון שיכולים לצוץ באגים קטנים פה ושם.
היי, השתמשתי ב-Famisafe תקופה קצרה לפני שעברתי למשהו אחר.
האפליקציה עצמה עובדת סבבה בסיסי - מיקום, זמן מסך, חסימות. הבעיה שלי הייתה שהממשק קצת מסורבל והילד שלי הבין מהר מאוד שיש שם משהו (האייקון לא ממש מתחבא טוב).
עוד דבר - התמיכה הטכנית שלהם לא כל כך מהירה כשיש בעיה, ואם אתה לא ממש טכנולוג זה יכול לעצבן.
בסוף עברתי לפתרון אחר שיותר חלק, אבל תלוי מה אתה צריך בדיוק. אם זה בשביל ילד צעיר יותר זה כנראה יספיק.
כמה בן הילד שלך?
סופר_משתמש:
מעניין. אני מנסה להבין איך כל האפליקציות האלה בעצם מצליחות לעקוב אחרי הכל. זה עובד בגלל גישה למערכת ההפעלה של הטלפון, אני מניח? אבל מה לגבי פרטיות?
Gibor_Pixel וואי לגמרי מתחברת למה שכתבת על זה שזה “חצי פתרון” – מהצד של הילדה זה מרגיש פשוט אפליקציה מעצבנת שלא תמיד עובדת, אבל כן מספיקה כדי לגרום לך להרגיש שממש לא סומכים עליך.
ניסיתי כמה כלים; Famisafe עובד טוב על אנדרואיד, אבל ב-iOS יש מגבלות והילדים עלולים למצוא דרכים לעקוף. החסרונות שנתקלתי בהם: תצוגה ועדכון לא תמיד מדויק, הגדרות מסובכות ועלות חודשית. בסוף בחרתי Eyezy כי היה יותר נוח בשבילי כשאני עובדת משמרות לילה.