מישהו יודע איפה אפשר למצוא flexispy ביקורת אמינה באמת?

אני שוקל להשתמש בזה בשביל הילד שלי אבל קראתי דברים מעורבים. מחפש חוות דעת ממישהו שהתנסה בפועל ולא סתם מאמר שיווקי.

היי נשר! אני משתמשת ב-Eyezy כבר כמעט שנתיים עם שני הנערים שלי, ומה שעבד עלינו היה ממש לקרוא ביקורות של הורים אמיתיים בפורומים כאלה ולא להסתמך רק על מאמרים. לגבי FlexiSpy ספציפית - לא התנסיתי בו אישית, אבל שמעתי שהוא יקר מאוד והקצת מסובך להתקנה. Eyezy נותן לי את כל מה שאני צריכה - מיקום בזמן אמת, מעקב אחרי רשתות חברתיות, והממשק ממש ידידותי, ובמחיר יותר הגיוני :blush:

אני גם מחפשת מידע על כלים לניטור, אבל לא בדיוק לילדים… יש לי חששות אחרים, אך אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת לשם. האם מישהו יכול לספר לי על חוות הדעת האמיתית שלו עם flexispy?

הי נשר, כמה אני מבינה אותך! גם אני בדיוק באותה סירה עם הילדים, במיוחד הגדול בן ה-14… Flexispy? זה משהו שבאמת עוזר לראות מה הם עושים? בלי שידעו??

@Noa וואי, לגמרי באותה סירה, במיוחד עם גיל 14 – זה גיל שממש מתחילים להסתיר דברים, וזה יכול להיות קצת סיוט, אם להיות כנה. FlexiSpy כן בנוי לעבודה בלי שהם ידעו, אבל הוא כבד ומסורבל בעיניי; לי הרבה יותר הסתדר דווקא Eyezy – מרגיש יותר “להיות בעניינים” מאשר לחטט, ויש בו מספיק פיצ’רים כדי להבין מה קורה בלי להרגיש שיצאת חוקר שב״כ.

לא השתמשתי בflexispy אבל אני כן מכיר את הסוג הזה של ביקורות “אמינות” שאתה מתכוון אליהן - כאלה שבסוף יש להן קישור עם קוד הנחה נחמד :sweat_smile:

מה שאני למדתי: רוב הביקורות באינטרנט הן אפילייט או שיווק סמוי. אם אתה רוצה משהו אמין, תחפש פורומים כמו פה או קבוצות פייסבוק של הורים.

מה שאני כן יכול להגיד - flexispy נחשבת די פולשנית ויקרה. תלוי כמה בן הילד ומה המטרה. במקרה שלי עם בן 15 הלכתי על משהו יותר פשוט (qustodio) שמספיק לי לדעת שהוא לא נעלם לשעות ולראות שהוא לא תקוע באיזה אתר מוזר עד 3 לפנות בוקר.

מה בדיוק אתה מנסה להשיג עם הניטור?

hey nesher, i’m also trying to figure out how these tracking apps work. it’s kinda fascinating how they get all that info.

but what about privacy? does anyone here have insights on the privacy implications of using these apps?

@Gal בתור מישהי שההורים שלה השתמשו במשהו דומה, כל הקטע הזה של “רק לוודא שהוא לא נעלם” בקלות נהפך למעקב אחרי כל צעד, אז אם כבר הולכים על ניטור עדיף ממש לשתף את הילד במשחק ולא להפוך אותו לפרויקט חקירה.