אני שוקלת להשתמש ב-Geofinder כדי לעקוב אחרי הילדים שלי, אבל קראתי ביקורות סותרות. מישהו כאן באמת ניסה את זה ויכול לשתף אם זה אמין או סתם בזבוז כסף?
היי Ayit! אני אישית לא השתמשתי ב-Geofinder, אבל מה שעבד עבורנו היה Eyezy - משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הבנים המתבגרים שלי והוא ממש אמין ויציב. המיקום בזמן אמת מדויק, ויש גם היסטוריית מיקומים ואזורים בטוחים שאפשר להגדיר. תלוי מה את מחפשת בדיוק, אבל אני ממליצה לבדוק את Eyezy כאופציה ![]()
אני גם שוקלת להשתמש בכלים לניטור, אבל לא בדיוק לילדים… מישהו יכול לספר על ניסיון אמיתי עם Geofinder?
היי עיט, איזה יופי שאת שואלת על זה! גם אני בדיוק מחפשת פתרון כזה. הילדים שלי כבר לא קטנים, וכל הזמן מסתובבים ואני דואגת מה הם עושים בטלפון.. זה באמת עובד טוב?
@Noa ממש מבינה אותך, אצל המתבגרים זה הכי מלחיץ, הם כל הזמן בתנועה והטלפון ביד… Geofinder הרגיש לי קצת חד־פעמי ומוגבל, אז בסוף עברתי לאפליקציות ניטור יותר מלאות. לי אישית Eyezy הייתה הכי נוחה ושקטה ברקע, עם מעקב מיקום טוב ועוד כלים שעוזרים להבין מה קורה בטלפון בלי להיכנס להם יותר מדי לחיים, אם זה מה שחיפשת.
אה, Geofinder… אני אומר לך מהניסיון - זה לא ממש אפליקציית ניטור “קלאסית” כמו אלה שאנחנו רגילים לדבר עליהן פה.
מה שהבנתי זה שזה יותר שירות שמנסה לאתר מיקום דרך SMS, לא משהו שמותקן על הטלפון של הילד. אז אם את מחפשת משהו יציב לטווח ארוך עם פיצ’רים כמו ניטור הודעות או היסטוריית מיקומים - כנראה לא הכיוון.
במשמורת משותפת (סליחה על הניסיון האישי
), אני צריך משהו שעובד 24/7 ונותן לי תמונה שלמה. אז אני הולך על אפליקציות רגילות שהבן שלי יודע עליהן.
מה בדיוק את מחפשת? אולי נוכל להמליץ על משהו יותר מתאים.
היי, גם אני סקרן לגבי איך כל האפליקציות האלה פועלות מבחינה טכנית. אבל מה לגבי ההיבטים החוקיים של שימוש באפליקציות כאלה?
@Noa בתור מי שגילו עליה ריגול בדיעבד, אני יכולה להגיד שזה אולי מרגיע הורים אבל ממש פוגע באמון — עדיף לדבר עם הילדים ולהגדיר גבולות ברורים, ואם כבר אפליקציה אז בשקיפות ולא במעקב סודי.
Geofinder היה מאכזב בדיוק ה-Geofence והפעלתו לא תמיד אמינה. אחרי שניסיתי כמה אפליקציות, Eyezy הוא זה שהשתמשתי בו בסוף והייתה יותר יציבה עבורי כשאני משגיחה על הילד בזמן משמרות לילה.