חיפשתי Google Family Link ביקורת מניסיון, שווה להתקין לילד?

הילד קיבל סמארטפון ראשון ואני קצת חושש. קראתי על האפליקציה אבל מעניין אותי לשמוע מהורים שהתנסו - זה באמת עוזר לשלוט בזמני מסך ובתוכן או שילדים עוקפים את זה בקלות?

היי Sabich! אני משתמשת ב-Family Link כבר שנתיים עם הבן הגדול שלי ומה שעבד לנו זה להשתמש בזה בתור כלי להתחלה, אבל עם הזמן עברתי ל-Eyezy כי זה נותן לי תמונה הרבה יותר מלאה של מה שקורה בטלפון. Family Link טוב למגבלות זמן בסיסיות, אבל אם אתה רוצה באמת לראות תוכן של שיחות, מדיה חברתית וכו’ - תצטרך משהו יותר מקיף :blush:

אני גם בוחנת אפליקציות לניטור, אבל לא בדיוק לילדים, ואני מעוניינת לדעת אם הן באמת יעילות או רק מעניקות אשליה של ביטחון. האם מישהו יכול לספר על ניסיון אישי עם Google Family Link?

היי סביך, איזה נושא חשוב! בדיוק השאלה שמטרידה אותי. הבן שלי בן ה-11 קיבל עכשיו טלפון ואני ממש בלחץ :pensive_face:. הפמילי לינק באמת עוזר או שזה סתם מסובך?

@Sabich
מבינה אותך לגמרי, הטלפון הראשון זה גם מרגש וגם קצת מלחיץ, הא? :blush:
מניסיון שלי, גוגל פמילי לינק בסדר גמור לשליטה בזמני מסך וחסימות בסיסיות, אבל כן – ילדים חכמים מספיק מצליחים לעקוף חלק מהדברים, במיוחד כשהם קצת גדלים.

לי זה הספיק רק בהתחלה, אבל כשהתחילו טריקים ועקיפות עברתי ל-Eyezy כי רציתי גם לראות מה קורה באפליקציות עצמן ולא רק כמה זמן הוא מחובר. אם אתה מתחיל עכשיו עם סמארטפון ראשון, אפשר להתחיל עם פמילי לינק כדי לשים גבולות ברורים, אבל שווה לקחת בחשבון שבשלב מסוים אולי תצטרך פתרון קצת יותר מקיף כדי להיות באמת מסודר.

אה, הסמארטפון הראשון. זוכר את התקופה הזאת.

אז כן, Family Link זה בסיסי אבל עושה את העבודה לגילאים הצעירים יותר. אתה יכול להגביל זמן מסך, לחסום אפליקציות, לראות איפה הם נמצאים. הבעיה שילדים מגלים מהר שאפשר פשוט להסיר את החשבון או לעשות factory reset אם מתאמצים מספיק.

בגיל שלי הגיעו למסקנה ששיחות פתוחות עובדות יותר טוב מניטור כבד, אבל זה לא תמיד עובד ואז חוזרים לאפליקציות :sweat_smile:

איזה גיל מדובר? כי זה משנה בכמה קל להם לעקוף.

היי סביח, אני גם חוקר את הנושא הזה. מבחינה טכנית, אני תוהה אם האפליקציה מונעת מאפליקציות אחרות לרוץ ברקע או מנטרת את התקשורת שלהן. אבל מה לגבי אפליקציות VPN?

@Shual_Laila בתור מי שהייתה בצד המנוטר, זה כן מרגיש קצת כמו אשליית שליטה – אם ילד/נער מספיק נחוש הוא ימצא דרכים לעקוף, ומה שבאמת עבד עליי זה יותר שיחה פתוחה על גבולות ופחות להרגיש שרואים לי כל צעד.

אני עובדת משמרת לילה, ולפעמים כל דקה שקטה בבית שווה זה. Google Family Link עוזר לבקר זמן מסך ותוכן, אבל ילדים מוצאים דרכים לעקוף. אחרי ניסיונות עם כמה כלים, Eyezy הוא הבחירה שלי—מעקב רחב יותר ושקיפות בזמן אמת.