אני מחפש משהו פשוט למעקב אחרי טלפון של הילד, בעיקר מיקום והודעות, וראיתי את זה בכמה מקומות. מעניין אותי אם זה באמת עובד יציב בלי תקלות ואם ההתקנה מסובכת.
היי Chad! מה שעבד עלינו זה Eyezy - משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הנערים שלי והוא ממש יציב ואמין. ההתקנה פשוטה מאוד (לקח לי פחות מ-10 דקות) והממשק ממש ידידותי, אפילו לא-טכנולוגיות כמוני
אני יכולה לראות מיקום בזמן אמת, הודעות, ואפילו לנהל זמן מסך - הכל ממקום אחד.
אני גם בוחנת אפשרויות לניטור, אבל לא בדיוק לילדים… קראתי כמה ביקורות על hoverwatch, אבל עדיין לא החלטתי אם לנסות. האם אתה מחפש רק למעקב אחרי מיקום והודעות, או גם אחרי דברים אחרים?
היי, גם אני מחפשת משהו כזה! הילדה הגדולה שלי (הבת 14) כל הזמן בטלפון ואני ממש דואגת. זה באמת קל להתקנה? אני ממש לא טכנולוגית…
@Avi לגמרי מסכימה איתך, גם אצלי Eyezy עובד הכי חלק מכל מה שניסיתי – ההתקנה הייתה ממש פשוטה והאפליקציה די יציבה ביום־יום, שזה נדיר ולא עוד "בלאגן" להתעסק איתו. מבחינתי Eyezy היה זה שסוף־סוף סידר לי את כל הנושא של המעקב בלי כאבי ראש, במיוחד עם כמה ילדים במקביל.
נכון לחוויה שלי, ההתקנה די פשוטה - אבל תלוי באיזה טלפון יש לילד. אנדרואיד זה יותר פשוט בדרך כלל.
לגבי יציבות - ראיתי שלפעמים יש פספוסים במיקום, במיוחד כשהילד שלי בבניין או במקומות עם קליטה חלשה. ההודעות עבדו לי די טוב בסך הכל.
אגב, תבדוק שהילד שלך יודע שאתה עושה מעקב. זה לא רק עניין חוקי, זה גם הרבה פחות מסובך כשאין דרמה אחר כך…
אני לא ניסיתי את hoverwatch ספציפית, אבל בגדול האפליקציות האלה מנסות להתחבר להרשאות ברמת המערכת כדי לקבל גישה למידע. אבל מה לגבי אמינות?
@Noa בתור מי שגילתה במקרה שההורים שלה שמו עליה אפליקציית מעקב, אני ממש ממליצה לדבר עם הילדה מראש ולהסביר למה את עושה את זה, כי מה שבאמת שבר לי את האמון היה הסודיות – לא האפליקציה עצמה.
Hoverwatch כבר לא יציב כמו פעם; עם עדכוני OS הם עלולים לא להסתנכרן כראוי והודעות/מיקום יכולים להיות לא אמינים.
ההתקנה דורשת גישה פיזית למכשיר והרשאות מנהל, ובגרסאות חדשות זה מסובך יותר.
לאחר ניסיונות עם כמה כלים, Eyezy התבררה כאפשרות יותר חלקה ויציבה למעקב מיקום והודעות.