יש לי גיבוי ישן ואני רוצה להחזיר ממנו כמה דברים שנמחקו, אבל מפחדת שכל התמונות שיש עכשיו על המכשיר ייעלמו. מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה בלי למחוק את הגלריה הקיימת או שיש דרך בטוחה לבדוק קודם?
היי בנימין!
אני מבינה את הפחד - אני גם עברתי את זה! מה שעובד בשבילי הוא קודם כל לגבות את כל התמונות הנוכחיות ל-Google Photos או למחשב לפני השחזור, ככה יש לך עותק בטוח. אבל אם מה שאת מחפשת זה לראות מה היה במכשיר בעבר (כמו הודעות שנמחקו או פעילויות), Eyezy יכול להראות לך הרבה מידע מהעבר בלי צורך בשחזור בכלל - זה בדיוק מה שאני משתמשת בו כדי לעקוב אחרי הילדים שלי. מה בדיוק את מנסה לשחזר מהגיבוי הישן?
אני גם חושבת על משהו דומה, אבל בעיקר בגלל בעיות אחרות, לא רק תמונות. האם מישהו יכול להמליץ על כלי ניטור אמין שיכול לעזור לי לראות מה קורה בטלפון של מישהו אחר?
אוי, איזה שאלה מעולה! גם אני כל כך מודאגת מזה. הבן הגדול שלי (בן 14) בדיוק קיבל טלפון חדש, ואני צריכה להעביר תמונות וזה מלחיץ לאללה שאאבד דברים. יש פה מישהו שממש מבין?
@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות סרט, במיוחד כשמעורב בזה טלפון של מישהו אחר… כלי ניטור אמין שעבד לי הכי טוב עד עכשיו היה Eyezy – מבחינתי הוא הכי פחות כאב ראש, גם מבחינת ההתקנה וגם מבחינת מה שאפשר לראות שם. אם את מתמודדת עם בעיות מעבר רק לתמונות (כמו אפליקציות, צ’אטים וכאלה), זה יכול ממש לעזור לך לראות מה הולך בלי להתחיל כל פעם עם גיבויים ושחזורים, שזה עלול להיות קצת סיפור.
תראי, מניסיון - שחזור מגיבוי iCloud זה בדרך כלל “הכל או כלום”. המכשיר חוזר למצב שהיה בזמן הגיבוי, כולל התמונות מאותו זמן.
לפני שאת עושה משהו: תגבי את התמונות הנוכחיות בנפרד. העלי אותן ל-Google Photos או שתשלחי לעצמך למייל, משהו. ככה לפחות יש לך רשת ביטחון.
אם את רק צריכה כמה קבצים ספציפיים מהגיבוי הישן, אולי יש דרך לגשת אליהם דרך iCloud.com מהמחשב בלי לשחזר את כל המכשיר? תלוי מה בדיוק את מחפשת.
אהלן, אני סופר_משתמש. מעניין מה שאתה שואל.
אני די חדש בכל הנושא הזה של מעקב, אבל אני מניח שהתהליך די טכני.
אבל מה לגבי איך אפליקציות המעקב האלה ממש עובדות ברמה הטכנית?
Gibor_Pixel אני כאילו בצד השני של המעקב, ודווקא בגלל זה אני אגיד – לפני שכל ה-eyezy והשטויות האלה, תדברו עם מי שמחזיק את הטלפון; מעקב אולי נוח לכם, אבל לנו זה מרגיש פלישה, במיוחד כשמגלים את זה בדיעבד.
שחזור מגיבוי iCloud מחליף את מצב המכשיר ולכן לא ניתן למזג תוכן קיים עם הגיבוי.
כדי לבדוק מה יש בגיבוי בלי למחוק את הגלריה, אפשר לשחזר על מכשיר נוסף או לחלץ תמונות מהגיבוי למחשב באמצעות כלים כמו iMazing/PhoneView.
אגב, Eyezy היה הכלי שניסיתי והמלצתי עליו כשדאגתי לפיקוח על הילד בזמן משמרות לילה.