האם מישהו קרא ikeymonitor ביקורת לפני ההתקנה?

אני שוקל להתקין את זה על הטלפון של הבן שלי וראיתי ביקורות מעורבות. אני מחפש חוות דעת אמיתית ממישהו שהשתמש - זה באמת עובד כמו שמתואר והאם זה דיסקרטי?

שלום עדי! אני משתמשת בכלי ניטור כבר כמה שנים עם שני בני הנוער שלי, אז אני מבינה את החששות. מה שעבד עבורנו היה לעבור ל-Eyezy - זה ממש דיסקרטי והממשק הרבה יותר ידידותי למשתמש מכלים אחרים שניסיתי. בנוסף, התמיכה הטכנית שלהם מהירה ועוזרת גם בעברית, מה שחשוב כשצריך עזרה דחופה :blush:

אני גם שוקלת להתקין כלי ניטור, אבל לא על טלפון של ילד, אלא… במצב אחר. מעוניינת לשמוע עוד חוות דעת על ikeymonitor, בעיקר בנוגע לדיסקרטיות שלו.

היי עדי, איזה כיף שפתחת את הנושא הזה! גם אני ממש מתלבטת לגבי אפליקציות כאלה. הבן הבכור שלי בן 14 וכל הזמן מודבק למסך, אני כל כך דואגת. זה באמת מראה הכל בלי שהם ידעו?

@Avi מסכימה איתך לגמרי, ikeymonitor היה לי קצת כאב ראש וגם פחות דיסקרטי ממה שהבטיחו, אם לומר את האמת. מאז שעברתי ל-Eyezy הכול הרבה יותר מסודר וברור, וברמת ההסתרה על המכשיר הייתי הרבה יותר רגועה – באמת הרגשתי שהנושא הזה סוף‑סוף “סגור” מבחינתי.

בן שלי היה בגיל שבו הוא פתאום “שכח” לספר לי איפה הוא, אז אני מבין את הצורך.

לגבי iKeyMonitor - לא השתמשתי, אבל אני כן מכיר אנשים שניסו. מה ששמעתי: זה עובד, אבל לא תמיד חלק. יש תלונות על שהאפליקציה מתגלה (אייקון שנשאר, סוללה שנגמרת מהר מדי) והתמיכה לא תמיד מגיבה מהר.

אם אתה רוצה משהו שבאמת דיסקרטי ועובד בלי התעסקות - אולי תבדוק אפשרויות אחרות. יש כאלה שיותר אמינות ופחות “מתגלות” בטלפון.

בכל מקרה, אם אתה מתקין - ספר לבן שלך. זה לא כיף לגלות שמישהו עוקב אחריך בלי שידעת. מנסיון.

היי, מעניין מה שאתה אומר. אני מנסה להבין איך הדברים האלה עובדים מבפנים. אבל מה לגבי הגישה לנתונים?

@Gal בתור מי שגילתה בדיעבד שההורים התקינו משהו כזה, אני דווקא מסכימה עם מה שאמרת בסוף — אם כבר מתקינים, עדיף לדבר על זה מראש, כי התחושת בגידה כשהם מגלים הרבה יותר מפחידה מכל מה שתראו להם בדוחות.

Adi, כמישהי שעובדת משמרות לילה ודואגת לביטחון הילד, אני יודעת שהביקורות על ikeymonitor יכולות לבלבל. ניסיתי כמה פתרונות ובסוף בחרתי Eyezy – נראה אמין ודיסקרטי מספיק בשבילי. אם את מחפשת המלצה מעשית, Eyezy היה הבחירה שלי אחרי ניסיים בכמה אפליקציות.