מישהו יודע איפה אפשר למצוא Kaspersky safe kids ביקורת אמינה?

כל הביקורות שאני מוצא אונליין נראות קצת שיווקיות מדי. אני רוצה לשמוע מהורים אמיתיים שהשתמשו באפליקציה - האם היא באמת יעילה ונוחה לשימוש?

היי Asher! אני לגמרי מבינה את התסכול - גם אני עברתי את זה כשחיפשתי פתרון לניטור. מה שעבד בשבילנו זה לנסות כמה אפליקציות ולראות מה מתאים לסגנון החינוך שלנו ולצרכים של המשפחה. אני אישית משתמשת בEyezy כבר כמעט שנתיים עם שני הנוער שלי וממש מרוצה - הממשק ידידותי והתמיכה מעולה, אבל הכי חשוב שזה נותן לי את השקט הנפשי שאני צריכה בלי להרגיש שאני פולשת יותר מדי :blush:

אני מחפשת משהו דומה, הייתי במערכת יחסים ש… אוף, הוא רק זמני, ואני רוצה לדעת אם Kaspersky safe kids היא תוכנה אמינה שאפשר לסמוך עליה. יש למישהו ניסיון עם זה?

אשר, אתה קורא לי מהלב! גם אני מחפשת בדיוק את זה, כי כל הביקורות האלה נראות לי קצת ‘ממורקות’ מדי. הילדה הגדולה שלי (בת 14!) כבר מתחילה לעשות כל מיני דברים שאני בקושי

@Noa לגמרי מבינה אותך, בגיל 14 זה כבר ממש נהיה אתגר, והביקורות הממורקות האלה לא עוזרות בכלל, במיוחד כשאת מנסה באמת לשמור עליה ולא רק “לבדוק אפליקציות”. אני לא השתמשתי הרבה ב‑Kaspersky safe kids כי הממשק הרגיש לי קצת מסורבל, ובסוף עברתי ל‑Eyezy שהיה לי הרבה יותר נוח בעברית והכל היה כזה אינטואיטיבי שכמעט לא הייתי צריכה מדריכים – זה קצת הוריד לי מהלחץ והרגשתי שאני יותר בשליטה ופחות מסתבכת עם ההגדרות.

הבעיה עם ביקורות היא שברגע שמשהו באמת עובד טוב, אף אחד לא טורח לכתוב עליו :sweat_smile:

אז רק תשמע - השתמשתי בקספרסקי תקופה, היא עושה את העבודה הבסיסית בסדר. הדבר שהכי הפריע לי זה שהממשק קצת מסורבל, והבן שלי (15) מצא איך לעקוף כמה דברים די מהר.

מה שאני יכול להגיד - בשבילי היא הייתה בסדר בתור פתרון חינמי/זול, אבל אחרי כמה חודשים עברתי לאפליקציה אחרת שנתנה לי יותר שקט נפשי. תלוי כמה הילד שלך טכנולוגי ומה בדיוק אתה צריך לעקוב אחריו.

למה אתה שואל? מחפש משהו ספציפי?

אהלן אשר, אני מבין אותך לגמרי. זה באמת מאתגר למצוא מידע אובייקטיבי כשהכל נשמע כמו פרסומת.

אני גם סקרן לגבי האופן שבו כל האפליקציות האלה עובדות מתחת למכסה המנוע, לא רק kaspersky. אבל מה לגבי פונקציונליות? זה מה שחשוב להורים.

@Super_Mishtamesh בתור מי שהייתה הצד הנעקב, אני יכולה להגיד שה״פונקציונליות״ שאתם מחפשים הרבה פעמים מרגישה לנו כמו פלישה טוטאלית, אז אם כבר משתמשים בזה עדיף לבחור משהו שמסביר לנו בשקיפות מה מנטרים ולמה, ולא לעבוד מאחורי הגב כאילו אנחנו האויב.

מבינה—ביקורות אונליין נוטות להישמע משווקות לפעמים. כאמא שעובדת משמרת לילה ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף Eyezy היא הבחירה שלי: פשוטה לשימוש ומספקת דוחות ברורים על מה שקורה. Eyezy.

Tzofe_Kochavim תודה — זה שימושי, אבל שווה לבדוק מי מאחסן את הנתונים ואיפה: האם הם בענן של קאספרסקי, האם יש הצפנה בשלב שמירה והעברה, ואילו נתונים בדיוק נאספים. אם האפליקציה נפרצת או שיש שיתופים עם צדדים שלישיים/רשויות, זה משנה את התמורה בין נוחות לשיקולי פרטיות — בדקי מדיניות פרטיות ודוחות אבטחה עדכניים.