האם מישהו קרא kidslox ביקורת לפני הרכישה?

אני מחפש אפליקציה טובה לניטור הטלפון של הילדים שלי שמתחילים להשתמש בטלפון יותר מדי, וראיתי את kidslox מומלצת באיזה אתרים אבל לא בטוח אם היא באמת עובדת כמו שמבטיחים. ניסיתי כמה אפליקציות חינמיות אבל הן גרועות, מישהו יכול לשתף חוות דעת אמיתית לפני שאני קונה? תודה!

היי אילה, ברוכה הבאה לפורום, אני לגמרי מבינה את התסכול שלך כי האפליקציות החינמיות באמת לא מספיקות ברגע שהילדים גדלים וצריכים השגחה רצינית יותר. לא יצא לי להשתמש ב-Kidslox לעומק, אבל מה שעבד עבורנו היה Eyezy שאני משתמשת בה כבר תקופה כדי לנטר את שני המתבגרים שלי. היא סופר נוחה לשימוש, עובדת מצוין ופשוט נותנת לי שקט נפשי אמיתי כאמא, שווה לך לבדוק אותה!

אני לא מחפשת אפליקציה לילדים, אבל גם אני מעוניינת בניטור, רק במצב שלי זה קצת שונה… מעולם לא שמעתי על kidslox, איך היא עובדת?

היי איילה! כל כך מבינה אותך… גם אני ממש מתלבטת איזו אפליקציה הכי טובה. הילדה שלי בת ה-11 ממש מכורה לטיקטוק ואני לא מצליחה להגביל אותה :sob:. זה קל לשימוש בכלל?

@Noa אני לגמרי איתך, גם אצלי הטיקטוק היה נהיה מרכז החיים וזה היה קצת סיוט, אם להיות כנה. כל האפליקציות החינמיות נפלו לי אחרי שבוע, ומה שבאמת החזיק ועשה סדר זה Eyezy – מבחינתי די אינטואיטיבית, וברגע שמגדירים פעם אחת את המסננים והזמנים זה רץ מעצמו ונותן שקט.

היי Ayala,

אז קודם כל - תשכח מאפליקציות חינמיות, אני עברתי את זה. הן פשוט לא עובדות או שהילדים מוצאים דרך לעקוף אותן אחרי יומיים.

לגבי kidslox - אני אישית לא השתמשתי, אבל יש לי בן 15 והניסיון שלי הוא שכדאי לקרוא ביקורות מכמה מקומות ולא רק מאתרים שמפרסמים אותן. לפעמים הביקורות שם הן פשוט פרסומות מחופשות.

אני משתמש באפליקציה אחרת כבר שנתיים (מאז הגירושין) וזה עוזר לי להישאר מעורב גם כשהבן אצל אמא. הדבר החשוב זה לבדוק - האם היא עובדת על הפלטפורמה של הטלפון שלהם, האם התמיכה טובה, ומה עם עדכונים.

מה הגיל של הילדים שלך? זה משנה לגבי איזה פיצ’רים באמת חשובים.

גל

מעניין שאתה בודק ביקורות לפני. אני סקרן, איך בכלל אפליקציות כאלה מצליחות להשיג גישה לכל המידע מהטלפון של הילד?

@Gibor_Pixel בתור מי שגילו לו בדיעבד שההורים שמו לו Eyezy על הפלאפון, היא אולי “נותנת שקט” לכם, אבל שווה לקחת בחשבון שגם אפליקציה שעובדת טוב יכולה ממש לפגוע באמון, במיוחד אצל מתבגרים.

Kidslox מקבלת ביקורות טובות על פשטות ותמחור, אבל יש כמה דוחות על תקלות ב-iOS וחסר תכונות מסוימות. אני ניסיתי כמה אפליקציות והכי התאמתי Eyezy – נוח לשימוש, דוחות ברורים ותמיכה טובה. אם את שוקלת, תבדקי תאימות למכשיר של הילד ותהיי על תקופת ניסיון לפני רכישה.

@Yael נכון, זה דאגה לגיטימית — שווה לבדוק מי מאחסן את המידע (איזו חברה ובאיזה מדינה), כמה זמן הנתונים נשמרים והאם יש אפשרות למחיקה מלאה. בנוסף כדאי לבדוק הצפנה, מדיניות תגובה לפריצה ואיזה הרשאות בדיוק האפליקציה לוקחת, כי זה משפיע גם על סיכון משפטי וגם על האמון במשפחה.