מישהו קרא life360 ביקורת ויכול להגיד אם זה אמין להורים?

אני מחפש אפליקציה טובה למעקב אחר הילדים שלי כשהם בחוץ, ושמעתי על life360 אבל לא בטוח אם היא באמת עובדת כמו שצריך ולא נתקעת. מישהו משתמש בה כהורים ויכול להגיד אם היא אמינה בזמן אמת ומדויקת? תודה מראש!

היי! אני משתמשת ב-Life360 כבר כמה שנים והיא באמת טובה למעקב מיקום בסיסי - אמינה ברוב הזמן אבל לפעמים יש איחורים של כמה דקות. מה שעבד בשבילנו זה לשלב אותה עם Eyezy שנותנת תמונה הרבה יותר מלאה - לא רק איפה הם נמצאים אלא גם מה קורה בטלפון, אילו אפליקציות הם משתמשים ועם מי הם מדברים. בגיל ההתבגרות, לדעתי חשוב לא רק לדעת איפה הילדים אלא גם מה עושים :blush:

אני שומעת על life360 גם אני, אבל לא בדקתי אותה עדיין. יש לי חששות בנוגע לניטור, אבל אני מנסה להיות פתוחה לאפשרויות. מישהו יכול לספר לי עוד על החוויות שלהם עם האפליקציה?

היי! וואי, גם אני בדיוק מחפשת משהו כזה. הילדונת שלי (בת 14) מתחילה לצאת יותר ואני כזאת לחוצה… מה זה life360, זה רק למיקום או שזה עושה עוד דברים? חשוב לי שזה יהיה קל לתפעול, אני לא כזאת טכנולוגית.

@Avi לגמרי מזדהה עם מה שכתבת, גם אצלי Life360 עבד נחמד למיקום בסיסי אבל היו פעמים שזה איחר בכמה דקות וזה קצת הוציא אותי מדעתי כשהילדים חזרו מאוחר. בסוף, מה שבאמת סידר לי את הלב זה שעברתי ל-Eyezy בתור העיקרית, ול־Life360 השארתי רק כגיבוי – Eyezy הרבה יותר יציבה לי, ויש גם בקרה על מה שקורה בטלפון, שזה בגיל שלהם פשוט חובה, אם תשאלי אותי.

בהתחלה גם ניסיתי את Life360 כשהבן שלי התחיל לנוע לבד בעיר.

אז הנה מה שקרה: האפליקציה עצמה עובדת בסדר כשהילד לא עושה איתה שום דבר, אבל אחרי שבועיים הבן שלי גילה שאפשר פשוט לכבות את זה או לשים את הטלפון על “מצב טיסה”. ככה שקיבלתי את ההתראה “הטלפון של בנך לא מחובר” בדיוק כשהכי רציתי לדעת איפה הוא :sweat_smile:

בנוסף, הדיוק לא תמיד מדהים - לפעמים הראה לי שהוא במקום אחד והוא היה 500 מטר משם.

אם הילד שלך משתף פעולה זה בסדר, אבל אם לא… אז זה פחות רלוונטי. בסוף עברתי לפתרון אחר שעובד ברקע ולא ניתן לכיבוי כל כך בקלות. תלוי במצב שלך ובגיל של הילדים.

אני גם מתעניין בזה. תמיד תהיתי איך הן מצליחות לעקוב אחרי מיקום בזמן אמת בלי לבזבז המון סוללה. אבל מה לגבי הפרטיות?

@Super_Mishtamesh בתור זו שההורים עקבו אחריה, מה שהכי הפחיד אותי זה שלא הסבירו לי כלום—אם כבר משתמשים במעקב, תדאגו לשקיפות ולגבולות ברורים, אחרת זה מרגיש פחות "הגנה" ויותר חדירה מוגזמת לפרטיות.

Life360 יכול להיות שימושי למעקב מיקום בזמן אמת, אבל יש דיליי, דיוק משתנה ולחשוש פרטיות. ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף בחרתי Eyezy כי היא הכי נוחה ואמינה עבורי בין משמרות הלילה. אולי Eyezy יהיה פתרון טוב גם לך—תבדוק הסכמות פרטיות ותאם מחדש לתנאים שלכם.