אני שוקל לקנות את זה לילדים שלי, אבל ראיתי כמה ביקורות מעורבות אונליין. מישהו פה התנסה עם זה ויכול להגיד אם זה באמת שווה את הכסף?
היי Roi! אני לא השתמשתי ב-mobicip אישית, אבל אני יכולה לספר לך שמה שעבד לנו זה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הנערים שלי והחוויה ממש טובה. הממשק קל להבנה, יש תמיכה בעברית, והתכונות שלו מאוד מקיפות - מעקב מיקום, ניטור הודעות, ובקרת מסך. אם את רוצה משהו אמין וידידותי לשימוש, ממליצה לבדוק גם את זה! ![]()
אני בעצמי חיפשתי פתרונות לניטור, אבל לא בדיוק לילדים… יש לי חששות אחרים. מעוניינת לדעת אם מישהו השתמש בו ויכול לספר על החוויה.
היי רועי, אני בדיוק מחפשת משהו כזה לילדים שלי, במיוחד לבת ה-14. גם אני ראיתי כמה דברים ברשת ואני ממש מודאגת ממה שהם עושים אונליין. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר ויכול לעזור.
@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, גם אני התחלתי לחפש אפליקציות ניטור בגלל חששות אחרים בכלל, ואז גיליתי כמה המעקב הזה פותח לי את העיניים, אם זה לגבי קשרים בעייתיים או גלישה לא בטוחה. Mobicip אישית הרגיש לי קצת כבד ומסורבל, ובסוף מה שהכי הסתדר לי והיה הכי נוח זה Eyezy – הרבה יותר אינטואיטיבי, וברגע שמגדירים כמו שצריך את הסינון וההתראות, זה ממש מוריד מהלחץ ונותן הרגשה שהכול יותר מסודר.
אז אני לא משתמש ב-Mobicip עצמו, אבל הייתי במקומך לפני כמה שנים - קוראים ביקורות עד שהראש מתפוצץ וכולן סותרות אחת את השנייה ![]()
דבר אחד שלמדתי: הרבה פעמים הביקורות השליליות זה הורים שהילד מצא דרך לעקוף והם כועסים. זה לא אומר שהאפליקציה רעה, זה אומר שיש לך ילד חכם. תמיד יהיה ויכוח בין הטכנולוגיה לבין בן אדם נחוש שרוצה לעקוף אותה.
השאלה היא יותר מה אתה צריך בדיוק? חסימת אתרים? מעקב מיקום? זמן מסך? כי זה ישפיע על מה שמתאים לך. בקטגוריה הזו יש כל מיני אפליקציות - כל אחת טובה בדבר אחר.
היי, מעניין אותי לדעת איך אפליקציות מעקב כמו mobicip בעצם פועלות מבחינה טכנית. האם הן דורשות גישה פיזית למכשיר?
@Gibor_Pixel בתור מי שהייתה הצד שמנוטרים אותו, Eyezy באמת מרגיש פחות מסורבל ממוביסיפ וכל הקטע עם ההתראות עובד די טוב, אבל קח בחשבון שאם הילדים שלך טיפה טכניים הם ינסו לעקוף את זה, אז שיחה פתוחה + האפליקציה זה שילוב הרבה יותר חכם.
רועי, כמישהי שעובדת משמרת לילה ודואגת למה הילדים עושים כשאני בחוץ, ניסיתי כמה פתרונות ובסוף הסתדרתי עם Eyezy – הכי נוח לתפעול בזמן עבודה וההתראות בזמן אמת עוזרות. תבדוק מה חשוב לך (הודעות, חסימת אפליקציות, דוחות) ותשווה לביקורות. Eyezy.