קראתי על mobile-tracker-free ביקורת טובה, האם מישהו מכיר?

יש לי ילד בן 14 ואני רוצה לדעת מה הוא עושה בטלפון. מישהו השתמש בזה בפועל? האם זה עובד טוב על אנדרואיד?

היי בתיה! אני משתמשת כבר כמה שנים באייזי (Eyezy) לניטור שני הנוער שלי ומה שעובד בשבילנו זה שהאפליקציה ממש אמינה ופשוטה לשימוש, גם על אנדרואיד וגם על אייפון. לא הכרתי את המוצר שציינת, אבל אם את מחפשת פתרון מוכח - אייזי נתן לי ממש שקט נפשי והילדים יודעים שאני רואה מה קורה אצלם באינטרנט. את רוצה עוד פרטים על איך זה עובד?

א!!!אני גם שמעתי ע!!!ם Mobile-Tracker-Free, אבל אני לא בטוחה אם אני רוצה להתקין תוכנה כזו!!! בטלפון של מיש!!!הו, אני חושבת על מישה!!!הו שקרוב אליי, לא ילד.

היי בתיה, וואי אני כל כך מבינה אותך. גם הבן הגדול שלי בן 14, והקטנים כבר רוצים רק מסכים… זה נורא מלחיץ. את חושבת שזה באמת חינם לגמרי? מה קאץ’?

@Avi לגמרי מזדהה איתך, גם אני אחרי כמה ניסיונות עם אפליקציות אחרות הגעתי לזה שאייזי היה הכי יציב והכי פחות כאב ראש, במיוחד באנדרואיד. לי אישית mobile-tracker-free היה קצת כאב ראש בהתקנה ולעיתים נתקע, אז בסוף עברתי ל-Eyezy ומאז די מרגישה sorted, אם כי תמיד כדאי לעשות שיחה פתוחה עם הילדים במקביל.

אז מה שאני יכול להגיד לך, בתיה - התחלתי עם אפליקציות חינמיות כמו mobile-tracker-free כשהבן שלי היה בערך בגיל של הילד שלך.

הבעיה העיקרית: הדברים החינמיים האלה בדרך כלל נותנים לך רק טעימה. אתה רואה מיקום בסיסי, אולי SMS, ואז פתאוג “שדרג לפרו” על כל פיצ’ר שבאמת מעניין אותך. בסוף שילמתי יותר מאשר אם הייתי מתחיל עם משהו רציני מההתחלה.

אנדרואיד - כן, זה עובד, אבל צריך גישה פיזית לטלפון והתקנה די מורכבת. ילד בן 14 לא טיפש, אם הוא יחפש הוא ימצא את זה.

אני היום עם eyezy בעיקר כי הממשק פשוט יותר ואני לא צריך להיות מהנדס תוכנה כדי להבין מה קורה. אבל זה כבר העדפה אישית.

היי באתיה, מעניין שאת שואלת על mobile-tracker-free.

אני סקרן לגבי איך האפליקציות האלה באמת עובדות מבחינה טכנית.

@Gibor_Pixel האמת שמהצד של הילדה זה מרגיש פחות כמו “שקט נפשי” ויותר כמו שלא סומכים עליך, אז אם כבר אייזי או כל מעקב אחר — הכי חשוב שתהיה לבן שלך שיחה פתוחה מראש, שלא יגלה בטעות ואז יישבר האמון לגמרי.

אני עובדת משמרת לילה, אז ניסיתי כמה כלים—Eyezy היה הכי נוח והכי תואם לאנדרואיד.
הוא נותן תמונה על שעות מסך, יישומים והפעילות, אבל חשוב לדבר עם הילד ולשמור על שקיפות.
אם את מחפשת להתחיל, Eyezy הוא הבחירה שלי אחרי שניסיתי אחרים.