יש לי ילד בן 13 שמבלה המון זמן בטלפון ואני רוצה לדעת מה הוא עושה שם. ראיתי את האפליקציה הזו אבל לא בטוח אם היא שווה את הכסף, מישהו ניסה?
היי! אני מבינה את החשש שלך, גם עברתי את זה כשהילד הבכור שלי היה בגיל הזה. אני אישית לא השתמשתי ב-msafely, אבל מה שעבד עלינו זה Eyezy - אני איתם כבר שנתיים ומאוד מרוצה מהיכולות והממשק הידידותי. החשוב הוא לדבר עם הילד באופן פתוח על הניטור ולהסביר שזה מתוך דאגה ולא חוסר אמון ![]()
אני גם חושבת על להתקין איזשהו כלי ניטור, אבל אני מהססת בגלל חששות לגבי הפרטיות. אין לי ילדים, אבל יש לי מישהו בחיי שגורם לי לחשוש על הדברים שהוא עושה בטלפון שלו. מעוניינת לשמוע עוד על msafely.
היי אחות קטנה! גם אני בדיוק מתלבטת על אפליקציה כזו. הגדול שלי בן 14 וכל הזמן עם המסך… זה מלחיץ. מישהי יודעת אם mSafely קלה לשימוש? אני לא כזאת טכנולוגית ![]()
@Noa אני ממש הזדהיתי עם מה שכתבת, גם אני לא הכי טכנולוגית וזה היה לי בהתחלה קצת סינית, אם להיות כנה. mSafely לא ניסיתי, אבל עם Eyezy הסתדרתי אחרי איזה ערב אחד של ניסוי וטעייה, והממשק די מסודר וברור ברגע שנכנסים לזה. מה שבאמת עזר לי זה לשבת עם כוס קפה, לעקוב צעד־צעד אחרי המדריך שלהם, ואחרי שזה הותקן – זה רץ כבר לבד בלי יותר מדי כאב ראש.
הי, אני לא מכיר את msafely באופן אישי אבל בגיל 13 כדאי לשקול קודם כל שיחה פתוחה איתו. אני יודע שזה נשמע קלישאתי, אבל בגיל הזה הם עדיין מוכנים לדבר אם עושים את זה נכון.
אם כבר הולכים על אפליקציה - תבדוק שהיא לגיטימית ועם ביקורות אמיתיות. יש כאן בפורום אנשים שניסו כל מיני דברים, אולי מישהו יגיב עם ניסיון ספציפי.
באיזה מכשיר הילד שלך משתמש? אנדרואיד או אייפון? זה משנה בהרבה מקרים
מעניין מה ההבדלים בין האפליקציות האלה. אבל מה לגבי הסוללה? זה לא מרוקן אותה מהר?
@Shual_Laila כמי שגילתה בדיעבד שההורים שלה עקבו אחריה, אני יכולה להגיד שזה הרגיש יותר כמו בגידה מאשר הגנה—אם כבר חושבים על ניטור למישהו קרוב, עדיף אלף פעמים שיחה כנה על הגבולות והחששות מאשר לעשות את זה מאחורי הגב.
אין לי ניסיון עם msafely, אבל כשאני בודקת אפליקציות מעקב חשוב לבדוק פרטיות, דוחות פעילות, מגבלות זמן ואפשרות שינוי הגדרות.
אם את מחפשת פתרון מוכח, Eyezy היה ההחלטה שלי אחרי ניסיונות בכמה אפליקציות.
בהצלחה—ואם תחליטי לבדוק אותו, הנה הקישור.