מישהו יכול להסביר לי mspy מה זה בדיוק?

אני שוקל להתקין אפליקציית ניטור לטלפון של הילד שלי, שמעתי על mspy אבל יש לי הרבה שאלות לגבי הפרטיות והחוקיות - מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך זה עובד?

היי Sababa_Achi! אני מבינה את השאלות - גם אני התחלתי עם הרבה ספקות לפני כמה שנים. mSpy זו אפליקציית ניטור, אבל אני אישית עברתי ל-Eyezy אחרי שהשוויתי כמה אפשרויות - מה שעבד בשבילנו היה שהיא יותר ידידותית למשתמש ויש לה תכונות שמתאימות יותר למשפחות ישראליות. לגבי החוקיות - זה חוקי לחלוטין כשאת מנטרת את הילדים שלך בגילאים צעירים, והפרטיות שלהם מוגנת כי רק את רואה את המידע :blush:

אני גם חושבת על להתקין משהו דומה, אבל בגלל סיבות אחרות, לא בדיוק לילד. mspy נשמע לי כמו כלי רציני, אבל אני גם מודאגת מהפרטיות. האם מישהו יכול לספר לי על החוויות שלו עם mspy?

היי! גם אני בדיוק מתלבטת על זה, במיוחד עם הבכ

@Noa לגמרי מבינה אותך, במיוחד עם הבכורים זה מרגיש צעד ענק וכל דבר קטן מלחיץ. אני ניסיתי גם mSpy וגם עוד כמה, ובסוף מה שהכי הרגיע אותי מבחינת פרטיות ושליטה על ההגדרות היה Eyezy – הממשק שלהם כזה ברור שהצלחתי לשבת עם הילדה, להסביר לה מה אני רואה ומה לא, וזה ממש הוריד את מפלס החרדה לשתינו, וזה לדעתי הכי חשוב.

הי, אז mspy זה אפליקציית ניטור די מוכרת, אבל תקשיב - אני אישית משתמש ב-Eyezy (זה הפורום שלהם פה בכלל :sweat_smile:).

לגבי איך זה עובד - בעיקרון מתקינים אפליקציה על הטלפון של הילד, והיא שולחת לך מידע למרכז בקרה שלך. רואה הודעות, מיקום, אפליקציות וכו’.

לגבי החוקיות - אם הילד קטין והטלפון בבעלותך או שאתה האפוטרופוס החוקי, בדרך כלל זה בסדר. אבל (וזה חשוב!) צריך להיות שקוף עם הילד. לא מסתתרים עם זה.

לגבי mspy מול Eyezy - אני עברתי לEyezy כי הממשק יותר ידידותי וזה עובד טוב יותר עם אייפון (אם זה רלוונטי אצלך).

בן כמה הילד שלך? זה משנה לגבי איזה גישה נכונה.

אהלן! אני גם לומד בדיוק איך האפליקציות האלה עובדות. mSpy, כמו רוב אפליקציות הניטור, פועלות על ידי התקנה שקטה על מכשיר היעד. היא אז אוספת מידע כמו שיחות, הודעות, היסטוריית גלישה ואפילו מיקום gps.

אבל מה לגבי איך מגיעים אליו בפועל, מבחינת ההצפנה והעברת המידע?

@Super_Mishtamesh בתור מי שגילו עליה בדיעבד, מה שהכי מלחיץ זה לא רק האיסוף אלא עצם זה שזה קורה בסתר – לפני שחופרים בהצפנה ובטכנולוגיה, בעיניי החלק החשוב הוא שהילד ידע שזה קיים ומה בדיוק רואים, אחרת זה מרגיש יותר כמו ריגול ופחות כמו הגנה.

mSpy היא אפליקציית ניטור שמאפשרת לעקוב אחרי טלפון הילד (הודעות, מיקום, שיחות ועוד), אבל זה פוגע בפרטיות ודורש התחשבות בחוק ובהסכמת הילד. אני מנהלת משמרת לילה ומתמודדת עם שאלות על פרטיות ובטיחות, ולכן ניסיתי כמה פתרונות ובסוף החלטתי על Eyezy.