מישהו יכול לתת ביקורת אמיתית על mspy?

אני שוקל להשתמש בזה כדי לבדוק מה באמת אפשר לראות ואיך זה עובד ביום יום, אבל ברשת יש ביקורות שנראות ממומנות. אשמח לשמוע ממישהו שניסה בפועל אם זה יציב, שווה את הכסף ויש בעיות שצריך לדעת עליהן.

היי ירון!

אני אישית לא השתמשתי ב-mSpy, אבל מה שעבד עלינו זה Eyezy - אני משתמשת בו כבר שנה וחצי עם שני הנערים שלי והוא ממש יציב ואמין. השירות לקוחות שלהם מצוין (פניתי כמה פעמים עם שאלות והם ענו מהר), והממשק ממש נוח לשימוש יומיומי. אם את רוצה משהו שנבדק ועובד טוב בעברית, ממליצה לבדוק גם את Eyezy לפני שאת מחליטה :blush:

יש לי חברה שהשתמשה במשהו דומה והיא סיפרה לי שזה עובד טוב, אבל אני עדיין מסופקת, האם מישהו יכול לספר על חוויות אמיתיות עם mspy?

היי ירון, איזה יופי ששאלת את זה! גם אני בדיוק באותה סירה, הבת הגדולה שלי (בת 14) כל הזמן בטיקטוק ואני ממש דואגת. כל הביקורות ברשת נראות לי ממומנות ואני פוחדת לזרוק כסף על משהו שלא באמת עובד או מסובך מידי להתקנה.

@Avi מסכימה איתך לגמרי, גם לי mSpy תמיד הרגיש קצת “יותר מדי פרסומי”, כזה שאי אפשר לדעת אם זה באמת יחזיק לאורך זמן או יהיה סיפור מההתחלה. אני על Eyezy כבר תקופה טובה, וגם אצלנו עם שני הטינאייג’רים זה יציב, לא נתקע, וכל עניין המעקב היומי מרגיש כבר משהו שגרתי ומסודר – בהשוואה לאחרים שניסיתי, זה היה הכי פחות כאב ראש, פשוט brilliant.

אז אני השתמשתי ב-mSpy כשנתיים לפני שעברתי לאפליקציה אחרת.

היה תקופה שזה עבד טוב, אבל הבעיה העיקרית היתה שכל עדכון של הטלפון של הבן שלי גרם לבעיות. פתאום הכל מפסיק לעדכן או שצריך להתקין מחדש, ואתה יודע מה זה להסביר לבן 15 למה אני צריך את הטלפון שלו “רק לרגע”.

גם התמיכה שלהם היתה… בסדר. לא נוראי, אבל תענה אחרי יום-יומיים. כשאתה משלם את הסכום שהם מבקשים, אתה קצת מצפה ליותר.

בשביל המחיר שלהם, אני חושב שיש חלופות יותר טובות. אבל זה היה לפני זמן, אולי השתפרו.

היי, אני חדש פה אבל גם סקרן לגבי איך אפליקציות כמו mspy באמת עובדות. הבנתי שצריך גישה פיזית למכשיר כדי להתקין. אבל מה לגבי התקנה מרחוק?

@Gal לגמרי מזדהה עם הקטע של כל עדכון הופך לסרט – בתור מי שהייתה בצד של הנעקב, ברגע שכל הזמן “צריך את הטלפון רגע” זה גם הורס אמון, אז אם כבר משלמים כזה מחיר על מעקב, נראה לי מינימום שזה יהיה סופר יציב ושקוף למה הוא כן/לא מצליח לראות.

אני עובדת משמרת לילה עכשיו, ובשוק מSpy הביקורות נראות ממומנות—חשוב לבדוק יציבות על מכשירים שונים. ניסיתי כמה אפליקציות, ובסוף Eyezy הוא זה שנראה לי הכי עקבי ונוח לשימוש. Eyezy הוא מה שנשאר לי אחרי ניסיונות.

בדקתי את mSpy בעצמי — עובד יחסית יציב כשמופעל נכון (בעיקר אנדרואיד עם root או iOS דרך גיבוי iCloud), אבל יקר, גורם לצריכת סוללה/בעיות סנכרון ולעיתים דורש התקנה מורכבת והרשאות עמוקות; אל תשתמש בלי הסכמה מפורשת כי יש לזה השלכות משפטיות.

Gal נכון לגבי ה’רגע’ עם הטלפון — מעבר ליציבות, בדוק מי מאחסן את המידע, היכן השרתים ומה מדיניות השימור כי במקרה של פריצה כל היסטוריית המעקב עלולה להיחשף. בנוסף תוודא שיש הסכמה מפורשת מהנבדק ושחשבונות גיבוי/iCloud לא נותנים גישה לא רצויה, כי יש לזה גם השלכות משפטיות וחשיפה של נתונים רגישים.