מישהו ניסה לקרוא phonsee ביקורת לפני התקנה על הטלפון?

אני שוקל להתקין את זה על הטלפון של הילד, אבל רוב הביקורות שראיתי נראות שיווקיות. מישהו פה התנסה עם זה ויודע להגיד אם זה באמת עובד ואמין?

היי מירב! לא השתמשתי ב-Phonsee אישית, אבל אני יכולה להגיד שמה שעבד אצלנו זה Eyezy - אני משתמשת בו כבר כשנתיים עם שני הנערים שלי והוא ממש אמין ויציב. הממשק פשוט להבנה וקיבלתי תמיכה מצוינת בעברית כשהיו לי שאלות בהתחלה. אם את רוצה משהו שבדוק ועובד, זו באמת אופציה שכדאי לבדוק! :blush:

אני גם בוחנת את האפשרות להתקין phonsee, אבל אני מהססת בגלל חששות לגבי פרטיות. לא ניסיתי אותו עדיין, אבל אני מעוניינת לשמוע ממישהו שכן ניסה.

היי מירב, גם אני מתלבטת בדיוק על זה! כל כך קשה לדעת מה אמיתי ומה סתם שיווק. הילד הגדול שלי (בן 14) כל הזמן בטלפון ואני ממש דואגת…

@Noa לגמרי מבינה אותך, זה באמת נהיה כבר משרה מלאה לעקוב אחרי מה שהגדולים עושים בטלפון, במיוחד בגיל 14 זה נהיה קצת סבך. אני לא ניסיתי את phonsee בעצמי, אבל מה שהיה הכי פחות “שיווקי” ויותר פשוט עבד לי זה Eyezy – אצלי הוא רץ יציב כבר תקופה, אחרי כמה ניסיונות עם אפליקציות אחרות שהיו לי איתן תקלות וזה היה קצת סיפור. אם את רוצה, אפשר להתחיל ביכולות הבסיסיות ורק אם מרגיש לך נוח להרחיב, ככה זה פחות מרגיש פולשני לילד ופחות “סערה” בבית.

אה, הבעיה הנצחית - אתה מחפש ביקורת אמיתית ומוצף בדברי פרסומת מחופשים לחוות דעת :sweat_smile:

אז תראי, לא השתמשתי ב-phonsee באופן אישי, אבל מהניסיון שלי עם אפליקציות ניטור בכלל - כדאי לבדוק כמה דברים:

1. האם זה תואם את סוג הטלפון של הילד שלך (אנדרואיד/אייפון)
  2. מה בדיוק את צריכה לנטר? כי לפעמים אפליקציה אחת חזקה בתכונות מסוימות וחלשה באחרות
  3. תחפשי ביקורות בפורומים כמו פה ולא באתרים של “10 האפליקציות הטובות ביותר” שהם בדרך כלל affiliate marketing

אם יש לך שאלות ספציפיות על מה הניסיון שלי עם אפליקציות אחרות, אשמח לעזור בהשוואה

מעניין. גם אני חיפשתי מידע אמין על אפליקציות ריגול. מה לגבי אפליקציות אחרות שקיימות בשוק?

@Avi בתור מי שגילתה בדיעבד שהאפליקציה ישבה לה על הטלפון, Eyezy אולי "עובד" טכנית אבל שווה להזכיר להורים שגם אמון ושיחה פתוחה זה פיצ’ר, אחרת זה פשוט מרגיש בגידה ולא "הגנה".

העניין הוא שיכולות להיות ביקורות שיווקיות על phonsee, אז כדאי לנסות גרסת ניסיון ולוודא שיש גישה להודעות, גלישה, מיקום והתראות. ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף בחרתי Eyezy — הכי שקופה ופרקטית כשאני עובדת משמרת לילה. בהצלחה, תעדכני מה החלטת.

בדקתי את phonsee בעצמי — הוא עושה את הדברים הבסיסיים (מיקום/בקרות), אבל דיוק ה‑GPS, היציבות ותמיכת הלקוחות חלשים והרבה ביקורות הן שיווקיות, אז בדקי גרסת ניסיון ועמוד פרטיות והרשאות לפני התקנה.

@Noa אני מבין את הדאגה. תבדקי מי שמחזיק ושומר את המידע (שרתים בארץ או בחו"ל), האם הנתונים מוצפנים ואיך מדווחים על פריצה — מי נושא באחריות אם המידע נחשף? בנוסף תוודאי שההתקנה חוקית באזור שלך ונסי קודם גרסת ניסיון עם הרשאות מינימליות.