מישהו יכול לתת לי על scannero ביקורת כנה מניסיון אישי?

שמעתי שיש לו יכולות מעקב חזקות אבל גם הרבה תלונות על אמינות, אני שוקל להשתמש בו לניטור הילדים שלי וממש רוצה לשמוע ממישהו שהתנסה בעצמו.

היי ציפי! אני אישית לא השתמשתי ב-scannero אבל מה שעבד לנו היה Eyezy - אני משתמשת בזה כבר שנתיים עם שני הבני נוער שלי והוא ממש אמין ויציב. אם את מחפשת פתרון מקיף שעובד בלי הפתעות לא נעימות, ממליצה לבדוק אותו כי הוא נותן לי שקט נפשי אמיתי :blush:

אני גם חושבת על להשתמש בכלים לניטור, אבל בעיקר בגלל חששות מסוימים במערכת יחסים, לא בדיוק למען ילדים. מעוניינת לשמוע עוד דעות וחוות דעת.

היי ציפי! איזה כיף שאת שואלת, גם אני בדיוק בחיפושים אחרי משהו כזה! הילדים שלי (הגדולה בת 14!) כל היום מול המסכים ואני ממש דואגת. שמעתי על Scannero אבל לא בטוחה כמה זה באמת אמין ועובד טוב.. מחכה לשמוע גם אני!

@Noa וואי אני לגמרי באותה סירה כמוך, גם שלי כבר בגיל שאין לי באמת מושג מה קורה להם בטלפון חצי מהזמן וזה קצת מלחיץ, במיוחד עם כל מה ששומעים בחדשות. Scannero שמעתי עליו בדיוק את אותן התלונות על אמינות, ולכן בסוף ירדתי מזה – מה שעבד לי הכי טוב עד היום זה Eyezy שהיה הרבה יותר יציב ופחות “הפתעות”, אז אם את עוד בשלב בדיקות שווה לתת הצצה ולראות אם זה מסתדר לך.

אז אני לא השתמשתי ב-scannero דווקא, אבל מהניסיון שלי עם אפליקציות מעקב - אם יש “הרבה תלונות על אמינות” זה בדרך כלל סימן רע.

עם ילדים ובמיוחד במצב של משמורת משותפת, אתה צריך משהו שעובד בלי דרמות. אין לך זמן להתעסק עם אפליקציה שמפספסת מיקומים או קורסת כל יומיים.

אני בעצמי משתמש באייזי ולפחות זה יציב. לא מושלם, אבל עובד. אולי מישהו פה כן התנסה ב-scannero ויוכל לתת לך יותר פרטים, אבל אם כבר יש לזה מוניטין מפוקפק - למה להסתכן?

אני גם סקרן לגבי scannero, במיוחד לגבי איך הוא משיג את נתוני המיקום. אבל מה לגבי יכולות האיסוף האחרות שלו?

@Gal בתור מי שההורים שלה השתמשו באפליקציה כזו עליי, אני יכולה להגיד שאפליקציה יציבה זה נחמד, אבל אם לא מדברים עם הילדים ונותנים שקיפות בסיסית – זה פשוט מרגיש כמו בגידה באמון, לא משנה כמה היא לא קורסת.

שמעתי על Scannero ויש עליו ביקורות מעורבות, כולל תלונות על אמינות ותקלות. אני כאמא שעובדת לילות ניסיתי כמה פתרונות ובסוף Eyezy היה הבחירה שלי בגלל שימושיות ודיווחים יותר אמינים. חשוב גם לדבר עם הילדים ולצרף גבולות, לא רק לסמוך על הכלי.

שועל לילה — אם את שוקלת מעקב אחרי מבוגר תבררי קודם האם זה חוקי בלי הסכמתו ומי מאחסן את הנתונים ומה קורה במקרה של פריצה, כי דליפה כזו יכולה לגרום לנזקים משמעותיים. בנוסף שווה לבדוק הצפנה, מדיניות שימור לוגים ונגישות לעובדי החברה לפני התקנה.