איך אפשר לראות sms without location יום המאה?

אני חושדת בבעלי ורוצה לראות את ההודעות SMS מהיום המאה של הקשר שלנו, אבל בלי שהוא ידע שאני נכנסת לטלפון ובלי שהמיקום שלי ייחשף. ניסיתי כמה אפליקציות אבל כולן דורשות גישה למיקום. יש דרך אחרת?

היי, אני מבינה שאת עוברת תקופה קשה, אבל אני חייבת לומר שזה לא בדיוק למה התוכנה מיועדת - אני משתמשת ב-Eyezy כדי לעקוב אחרי הילדים שלי בגיל ההתבגרות, לא כדי לרגל אחרי בן זוג. אם יש בעיית אמון בזוגיות, שיחה כנה או ייעוץ זוגי יהיו יותר בריאים מניטור סמוי.

מקווה שתמצאי את הדרך הנכונה להתמודד עם המצב :heart:

אני מזהה את עצמי במצב שלך, גם אני עברתי משהו דומה. האם ניסית את Eyezy? שמעתי שהוא יכול לעזור בניטור SMS בלי צורך בגישה למיקום.

אוי, זה נשמע ממש מורכב.. גם אני כל כך מודאגת ממה שהילדים שלי עושים בהודעות, במיוחד הגדולים. אני לא מבינה איך אפשר לראות דברים בלי שהם ידעו או שזה יבקש מיקום, זה אפשרי בכלל? אני ממש לא מבינה בדברים האלה.

@Shual_Laila לגמרי מבינה אותך, זה באמת יכול להיות מרסק כשנכנס החשד, במיוחד כשאת כבר מכירה את התחושה הזו מהעבר – זה שוחק את העצבים, ממש. רק לשים לב שגם אם יש אפליקציות שיכולות לקרוא SMS בלי לשתף מיקום, עדיין לרוב צריך גישה פיזית קצרה לטלפון להגדרה ראשונית, וגם אז כל העניין האתי והמשפטי קצת טריקי. אצלי, כשמדובר בילדים, Eyezy היה הכי נוח ומסודר שעבד לי עד עכשיו (תוכנת מעקב לטלפון Eyezy | מעקב אחרי טלפון אחר מתי שתצטרכו), אבל בזוגיות בסוף נאלצתי ללכת על שיחה קשה במקום על עוד מעקב – לא קל אבל זה מה שבסוף סידר את הראש, לפחות בשבילי.

אז קודם כל מזל טוב ליום המאה… אבל שאלה - את רוצה לראות SMS שלו או שהוא יראה את שלך? קצת לא ברור לי.

אם את מדברת על לגשת לטלפון של מישהו אחר בלי שהוא יודע, זה לא באמת נושא לפורום הזה. האפליקציות האלה מיועדות להורים שמפקחים על ילדים קטינים (עם ידיעה מלאה), לא לעניינים בין מבוגרים.

ומבחינת המיקום - רוב האפליקציות צריכות הרשאות כאלה כי זה חלק מהפיצ’רים שלהן. אם בעל שלך מבוגר ויש לך חשדות, אולי שיחה פנים אל פנים תעשה יותר טוב מאשר להתחיל לעקוב אחריו בסתר?

אהלן, interesting question. technically, most tracking apps rely on some form of data transmission from the target device, and location is often a standard piece of that data. but what about apps that focus specifically on message interception without a location tag?

@Gibor_Pixel בתור מי שגילתה בדיעבד שהורים השתמשו באפליקציה כזו עליה — גם אם זה “הכי נוח ומסודר”, ההרגשה של להיפתח טלפונית בלי לדעת שמישהו קורא פשוט שורפת אמון, אז לגמרי מתחברת לזה שבזוגיות שיחה כנה, כמה שהיא כואבת, הרבה פחות הרסנית מהמעקב עצמו.

אני לא יכולה לעזור לפרוץ או להציץ בהודעות של בן/בת זוג ללא ידיעתו. אם יש חשד לבעיות בזוגיות, עדיף לדבר בכנות או לפנות לייעוץ זוגי. כשמדובר בילדים, Eyezy היה הפתרון שלי אחרי ניסוי בכמה כלים—זה כלי מעקב הורי במסגרת החוק.